Christian
Bo Poulsen

Sammen når vi dine mål.

Har du brug for hjælp med din træning eller kost?

Så lad mig hjælpe dig.

I stedet for gymnasiet eller anden ungdomsuddannelse, tog jeg efter 10. klasse en træneruddannelse på Danmark Elitehøjskole. Dette blev kickstarten til et liv fyldt med sport og viden om træning.

Men min interesse for kroppen stammer faktisk helt tilbage til dengang et Leksikon kom i en stor sort bog. I den helt store udgave var der billeder at menneskekroppe, muskler osv. Det synes jeg var utrolig fascinerende. Vægtstænger og håndvægte var også noget jeg synes var meget interessant og Arnold Schwazenegger var mit helt store idol. ”Desværre” er Christian født i 1982, og dengang måtte børn ikke styrketræne, for enten stoppede de med at vokse, eller også sprang de i luften (det er derfor han ikke har så store muskler). Man er dog heldigvis blevet meget klogere i dag.

Efter træneruddannelsen i en alder af 18 år, var jeg på College i San Diego, hvor jeg stort set kun dyrkede sport, det var også her min fysiske træner lærte mig at jeg skulle bøje let i mine knæ når jeg trænede arme ”Bent your knees Christian”.

Hjem til Danmark, gøre handelsskolen færdig, en lille smut i hæren (2004-2013), udsendt to gange, uddannet fysioterapeut og senere exam. i Idrætsfysioterapi. 

Uddannelse: Bachelor i Fysioterapi og efteruddannelse med Exam. Idrætsfysioterapi.
Derudover deltaget i flere seminar ved Team Danmark, Fysisktrænersymposium,

Specialer: Fysisktræning til sportsudøvere, kost, vægttab eller vægtøgning

 

Fun Fact

Christian tror stadig han kan det samme, som da han var 25 år.

Christian påstår hårnakket, at hans hustrus stemme har en frekvens han ikke kan høre. 

 

Lad os tage en uforpligtende snak

Jeg glæder mig til at hjælpe dig godt i gang med

Resultater der vare ved

Lad mig tage kontakt til dig