PerformanceLab & Crossfit Lageret i Holstebro

CrossFit Begynder

19 aug

Begynder CrossFit holdet er helt sikkert noget for dig!

Hvad er introholdet?

Begynder CrossFit / Introholdet er et hold for dig som er ny til CrossFit, dig som har lyst til at vide mere om hvad CrossFit er. Måske har du dyrket CrossFit før, det kan være det er længe siden og du gerne vil have en rolig start. På Introholdet går tingene en lille smule langsommere ind vores “normale” CrossFit hold. 

Roligt tempo.

Til begynder CrossFit eller introholdet som vi kalder det, vil du opleve at tempoet er stille og roligt. Det er et tempo som alle kan være med til, og øvelserne bliver vist og forklaret klart og tydeligt. På introholdet er der plads til alle, på nær de øvede CrossFittere. 
Åben gym i CrossFit Lageret Holstebro
Mathilde Østergaard
CrossFit begynder træner Mathilde Ø.

Lyder det som noget for dig? 
Meld dig ind med det samme, og bliv en del af fællesskabet idag, klik her.

Husk vi har altid gratis introtime, find ud af om CrossFit er noget for dig.

Mød vores dygtige CrossFit begynder træner.

Vores dygtige begynder CrossFit træner Mathilde Østergaard, står altid klar til at hjælpe dig. Mathilde har en bachelor i idræt og kender derfor både til CrossFit øvelserne, kroppen og anatomien bag. Mathilde ses på daglig basis i centeret og er særdeles dedikeret i forhold til træning og sundhed.

En god oplevelse. 

Få en dejlig oplevelse med CrossFit, og få be eller afkræftet nogle af de mange fordomme og myter der er omkring CrossFit. På begynder CrossFit / introholdet vil du træne med ligesindede, der aldrig eller måske få gange har prøvet CrossFit før.
 
Læs mere om CrossFit generelt her på siden, eller på wiki.

Vi håber du ved at have læst en masse her på siden er blevet meget klogere på CrossFit og har taget en beslutning om det kunne være noget for dig. 

Vi har forsøgt at lave en video som afspejler vores begynder/introhold så godt som muligt. Vi håber du nød videoen. Vi ses i centeret!