fbpx

CrossFit i hverdagen

Kan CrossFit gøre din hverdag nemmere?

Hvad er CrossFit godt for?

CrossFit er en blanding af vægtløftning, gymnastik og konditions basserede øvelser, som udføres med høj intensitet. Øvelserne er bygget op omkring funktionelle bevægelser, altså nogle af de store bevægelser man bruger i sin hverdag. 

Ved at dyrke CrossFit forbedre du din kondition, styrke, balance præcision og nøjagtighed samt din kapacitet og derved får mere energi i hverdagen. 

CrossFit er en god måde at møde nye mennesker på. 

Træning generelt er en effektiv måde at få nye kontakter og bekendtskaber på. Når vi trækker i træningstøjet er vi alle sammen lige og har samme status. Generelt er der en rigtig god stemning i CrossFit og alle er gode til at hjælpe hinanden og snakke sammen. 

CrossFit i hverdagen.
CrossFit i hverdagen

Bliv medlem i PerformanceLab og CrossFit Lageret her

Har du lyst til at læse mere om CrossFit generelt, så tjek det her.

Vores dygtige instruktøre er klar til at give dig en fed oplevelse med CrossFit. Måske det er noget for dig, og du bliver en del af det gode fællesskab der er omkring CrossFit.

CrossFit i hverdagen

CrossFit er bygget op omkring store funktionelle øvelser, som involver mange muskelgrupper på en gang, som f.eks. squat, dødløft, burpees, box jump, pull ups og mange andre. 

Giver øget styrke, koncentration og produktivitet.

Træning generelt giver øget styrke og koncentration, som man kan overføre direkte til sit arbejdsliv, hverdag eller til sin sportsgren. Mange oplever efter få træninger i CrossFit Lageret, at de får øget muskelstyrke og koncentration. Det giver mere kvalitet til hverdagen og gør det nemmere at overskue sine daglige gøremål.

Har du brug for mere energi og overskud i hverdag, så prøv CrossFit og se om det er noget for dig. 

Om 1 uge kan du mærke det.
Om 4 uger vil du høre det.
Om 8 uger kan du se det. 

Er et motto vi plejer at bruge når folk spørger hvad CrossFit kan gøre for mig.

Læs videre

nyheder du vil finde interessante

Uge 53 – corona træning

Mandag – Simon + Mette Nissen Warm up – FLOW  + EMOM6: 10 Push Ups + 10 T2B/V-Ups/Sit Ups   FOR TIME – 3 Rounds

Julehilsen 2020

Julehilsen fra alle os til alle jer.  2020 har været et år der har budt på rigtig mange hårde men gode trænings timer sammen med