CrossFit Lageret i Holstebro

I CrossFit Lageret har vi flere uddannede instruktører som er klar til at undervise DIG.
Som udgangspunkt er træningen bygget op således, at man starter med en opvarmning. Her har vi en fast rutine kaldet FLOW, som vi laver fælles. Hernæst laver vi en puls-opvarmning så vi er 100% klar til, at træne og løfte vægte. Efter opvarmningen er der en styrke/teknik del, hvor vi træner en eller flere specifikke øvelser bl.a. Vægtløftning og Styrkeløft eller en teknik-del som f.eks. håndstand o.l. Til sidst laver vi en WOD (workout of the day). Det er her vi brænder den sidste energi af, og får pulsen helt op! En WOD består ofte af flere øvelser og flere gentagelser der skal udføres på tid. På vores CrossFit hold vil du møde alt det bedste fra CrossFit verdenen, lige fra roning, løb, vægtløftning, hop og gymnastiske bevægelser.

Man er selv herre over hvor hårdt det skal være, jo mere man presser sig selv, jo hårdere bliver det. Vores dygtige træner hjælper ALTID med at motivere, så du yder det bedste du kan.

CrossFit er repræsenteret i alle kontinenter på kloden.

Crossfit Lageret i Holstebro

CrossFit blev udviklet i starten af 1980’erne af en tidligere gymnast, Greg Glassman. Det var den funktionelle træning der fangede ham, og han indrettede sin garage, til at være det første CrossFit ”center” i verden. Siden da, er det gået rigtig stærkt. I dag er der over 13.000 centre i verden.

Som tiden gik, blev der større og større tilslutning af bl.a. militærfolk, politifolk og andre eliteenheder til sportsgrenen. Det skyldes bl.a. den brede kunnen, både indenfor kondition og styrke. Det er med til, at gøre de daglige gøremål og jobs nemmere.

I 2001 åbnede Greg Glassman crossfit.com, hvor der på daglig basis blev uploadet WOD’s (træningssessioner). Nu var der mange flere der kunne være med på bølgen CrossFit. I dag kan man på crossfit.com stadig finde WOD’s, men også forskellige informationer som bl.a. hvordan man bliver træner, købe merchandise osv.

Som tidligere nævnt, er CrossFit en oplagt træningsform for militær og politistyrker m.v. I Danmark har Den Kongelige Livgarde ændret den fysiske uddannelse, således at det nu bruges som træning for fastansatte såvel som værnepligtige. Ud over det, så har flere og flere skoler i USA, implementeret CrossFit i idrætstimerne, hvilket også vinder ind i de danske skoler. I PerformanceLab og CrossFit Lageret har vi bl.a. har gymnasieelever på besøg, elever fra Elitesport og Idrætsefterskolen Lægården har en fitnesslinje der benytter vore center.
I Danmark er det en nyere sportsgren, men er eksploderet de seneste år.

Konkurrencer:

Hvert år bliver der afholdt en konkurrence ved navn “Open”. ”Open” er en åben konkurrence for alle der vil prøve kræfter med, at konkurrere indenfor sporten. I 2018 var der over 500.000 deltagere i denne konkurrence.

Konkurrencen forgår på den måde, at der hver uge (i en periode) bliver lagt en ny WOD (work out of the day) op, som man skal udføre, så godt man kan. De bedste fra “Open” kvalificere sig til det der hedder “Regionals” hvor man stiller op som hold eller individuelt, og konkurrer imod andre fra samme kontinent om pladserne til “Games”(verdensmesterskaberne). Vinderen af Games kan kalde sig “Fittest man/women on earth”
I Danmark er det RX events der står for at lave officielle konkurrencer.

ALLE kan lave CrossFit og alle er velkommen i PerformanceLab og Crossfit Lageret i Holstebro. Vi hjælper og skalerer niveauet, så det passer til dig!

I PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro afholder vi også konkurrencer, vi har afholdt en scaled konkurrece, og den 05/01-2019 afholder vi endnu en scaled/intermediate konkurrence, det er en par konkurrece hvor man konkurrere som mand/mand eller kvinde/kvinde. Har vil man blive udfordret over 4 WOD´s og 5 hvis man går i finalen.

Vi er at finde på Instagram og Facebook. Vores lokaler ligger i Holstebro, på Lægårdvej 91F, hvor vi er klar til at tage godt imod DIG!