Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 425 Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/traits/trait-memoize.php on line 87 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:425) in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 168 CrossFit Lageret i holstebro | Åbent 24/7 | Dit lokale CrossFit center | Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $contetntstyle in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_carousel.php on line 2228 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $gdc in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_grid_tab.php on line 1477

Bliv en del af fællesskabet

CrossFit i Holstebro

CrossFit Lageret i Holstebro

værd at vide om CrossFit Lageret

Vi garrentere dig sved på panden og kalorier forbrændt i en sjov, anderledes og varieret træningsform. CrossFit er en sammensætning af hverdags øvelser udført med høj intensitet.

CrossFit er en af de abselut bedste og mest effektive måder at opbygge styrke, forbrænde kalorier og komme i bedre form. Derudover er der et helt fantastisk sammenhold og fællesskab omkring CrossFit, som du kan blive en del af.

Hvad er CrossFit?

CrossFit er en trænings metode der fokusere på at udføre funktionelle øvelser under høj intensitet. Her tales der om øvelser som man laver til dagligt, et eksempel kunne være squats. Tænk på hvor mange gange man dagligt udføre en squat, hver gang man sætter sig ned, skal man også rejse sig op, og wupti man har udført en squat.

Variation optimere forbrændingen.

I CrossFit er der stor fokus på variation i øvelserne. Det gør man af nogle forskellige årsager. Bla fordi at kroppen og hovedet hele tiden skal tilpasse sig det uforudsete, det gør at man bruger mere energi på at tænke: Hvad er det næste der skal ske. CrossFit er faktisk udviklet til at forberede dig på det uforudsigelig.

I CrossFit møder man mange forskellige øvelser, alt lige fra squat til løb til pull ups. Typisk er der sat forskellige øvelser sammen, som man udfører så hurtig man kan, uden at gå på kompromis med teknik. 

CrossFit er en af de bedste metoder til at forbrænde kalorier, og dermed tabe sig eller komme i bedre form.

Crossfit på den rigtige måde

 

Flow – Er en serie bestående af 5 forskellige dynamiske udstræknings øvelser, som vi laver hver eneste gang. De første mange gange vil en træner guide dig igennem øvelserne, indtil du er komfortabel med at lave dem selv.

Opvarming – Opvarmninger variere en helt del fra gang til gang. Det vigtigste for vores opvarmning er at, klargøre vores krop til at skulle udføre en opgave. Det vil typiske være nogle øvelser der minder og de øvelser vi skal bruge enten i vores “WoD” (workout of the day) eller vores styrkedel.

Styrke/teknik – Når vi har lavet vores opvarmning, er vi klar til at enten at skulle løfte lidt tungere vægte, eller træne teknik i de mere tekniske øvelser. Øvelserne er vidt forskellige fra dag til dag og uge til uge. Det kan være alt lige fra squat til armbøjninger.

WoD (Workout of the day) – Nu er vi klar til at lave vores WOD. En WOD er flere forskellige øvelser sat sammen i en serie, man skal udføre i en bestem rækkefølge. Her handler det om at lave øvelserne så teknisk korrekt, men samtidig så hurtigt man kan. I træningern er man ofte sammen 2 og 2, og skal hver især udføre en bestemt antal øvelser. Dette er med til at styrke fællesskabet og sammenholdet omkring PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro. 

Sjov træning - Vilde resultater - Mere energi

Vigtige spørgsmål

Ja CrossFit er for alle, vores dygtige instruktører er uddannede til at skalere programmet så det passer til alle niveauer.

Nej du behøver ikke medbringe udstyr, vi har alt hvad du skal bruge. Du skal sørge for at have et par indendørs sko, drikkedunk, træningstøj og eventuelt håndklæde hvis du vil tage et bad efter træning.

Alle har en gratis prøvetræning, og du har derfor mulighed for at finde ud af om CrossFit er noget for dig.

Som udgangspunkt kan alle være med på alle vores hold. Dog skal børn under 12år være i følgeskab af en voksen.

Jonas Green personlig træner instruere i fitness øvelser.