fbpx
PerformanceLab & Crossfit Lageret i Holstebro

CrossFit i CrossFit Lageret Holstebro

Lad mig først forklare hvad CrossFit i CrossFit Lageret er.

Rigtig mange har en fordom om CrossFit som kunne lyde noget alle det her: CrossFit er kun for unge, CrossFit er kun for folk i god form, eller jeg skal aldrig prøve CrossFit.

Sandheden er at 95% af alle dem der prøver CrossFit kommer tilbage igen, da det er en sjov måde at komme i bedre form, tabe sig eller bare møde nogle nye mennesker. Den fællesskabs følelse man får når alle har givet sig selv 100% er helt speciel!

 

Sådan er vores træning opbygget:

Flow – Er en serie bestående af 5 forskellige dynamiske udstræknings øvelser, som vi laver hver eneste gang. De første mange gange vil en træner guide dig i de 5 øvelser, indtil du er komfortabel med at lave dem selv.

Opvarming – Opvarmninger variere en helt del fra gang til gang. Det vigtigste for vores opvarmning er at, klargøre vores krop til at skulle udføre en opgave. Det vil typiske være nogle øvelser der minder og de øvelser vi skal bruge enten i vores “WoD” (workout of the day) eller vores styrkedel.

Styrke/teknik – Når vi har lavet vores opvarmning, er vi klar til at enten at skulle løfte lidt tungere vægte, eller træne teknik i de mere tekniske øvelser. Øvelserne er vidt forskellige fra dag til dag og uge til uge. Det kan være alt lige fra squat til armbøjninger. 

 

WoD (Workout of the day) – Efter vi har lavet overstående, er vi nu klar til at lave vores WoD. En WoD er typisk nogle forskellige øvelser sat sammen i en serie, man skal udføre i en bestem rækkefølge. Her handler det om at lave øvelserne så teknisk korrekt, men samtidig så hurtigt man kan. I træningern er man ofte sammen 2 og 2, og skal hver især udføre en bestemt antal øvelser. Dette er med til at styrke fællesskabet og sammenholdet omkring PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro. 

 

Her er en kort præsentationsvideo af hvad CrossFit kan være. i Videoen ser man mangle forskellige mennesker, øvelser og ikke mindst oplever man en smule af den dejlige stemning der er i vores fitness center. Men CrossFit er ikke noget der skal ses eller læses, det skal prøves! 

Hvad er CrossFit?

CrossFit er en trænings metode der fokusere på at udføre funktionelle øvelser under høj intensitet. Her tales der om øvelser som man laver til dagligt, et eksempel kunne være squats. Tænk på hvor mange gange man dagligt udføre en squat, hver gang man sætter sig ned, skal man også rejse sig op, og wupti man har udført en squat.

I CrossFit er der stor fokus på variation i øvelserne. Det gør man af nogle forskellige årsager. Bla fordi at kroppen og hovedet hele tiden skal tilpasse sig det uforudsete, det gør at man bruger mere energi på at tænke: Hvad er det næste der skal ske. CrossFit er faktisk udviklet til at forberede dig på det uforudsigelig.

I CrossFit møder man mange forskellige øvelser, alt lige fra squat til løb til pull ups. Typisk er der sat forskellige øvelser sammen, som man udfører så hurtig man kan, uden at gå på kompromis med teknik. 

CrossFit er en af de bedste metoder til at forbrænde kalorier, og dermed tabe sig eller komme i bedre form.

Bliv medlem idag!

Læs meget mere om CrossFit på deres officielle hjemmeside Crossfit.com

Morgenhold i CrossFit Lageret Holstebro