fbpx

CrossFit Teenz

CrossFit for unge i Holstebro

Alder: 13 – 16 år

Hvornår: Mandag og fredag fra 15:30 – 16:30

Niveau: For alle.

Opstart 16/08 klokken 15:30

Træner: Mikael Nissen.

Pris 1995kr – For Et Halvt Års Træning.
(til og med December)

Opstart

16/08 - Klokken 15:30.

Alle kan være med

Uanset niveau og erfaring.

Pris

1995kr - For et halvt års træning.

Om holdet

Kan du lide at have det sjovt og være en del af et fællesskab?
Kan du lide at bevæge kroppen, og lære om sundhed?  

Uanset om du elsker at løfte vægte eller aldrig har prøvet det før, så tager jeg hånd om dig og dit niveau.

Om træneren på holdet:

Mit navn er Mikael Nissen Jeg er fitness og gymnastik lærer på idrætsefterskolen Lægården, uddannede CrossFit instruktør og medejer i centeret. 

Jeg har MANGE års erfaring indenfor træning, og er bla. kendt på Anders Hemmingsen instagram for at gribe en dreng på vej ned på hovedet i et spring!! Se den her.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at lærer de unge drenge og piger en masse om træning, og mærke den fede stemning der bliver når unge træner sammen. Og måske der også kunne blive til en ny PR” Siger Mikael imens han griner.  

Bliv stærkere fysisk og mentalt

Coach Mikael Nissen på CrossFit holdet for herre i Holstebro
Mikael Nissen


Hvorfor bør unge styrketræne.

Som ung dreng og pige er det vigtigt at holde kroppen i fysisk god form, jo bedre man passer på sin krop som ung, jo nemmere er det også at vedligeholde når man bliver ældre. Styrketræning er den aktivitet hvor man uden sammenligning får den bedste følelse af selvtilfredshed og velværd. 

Styrketræning for unge, uanset om det er CrossFit, vægtløftning eller noget helt tredje, skaber en god grundsten for en bedre og sundere livstil. Ved at dyrke regelmæssigt motion, og være en del af et fællesskab omkring det, udvikles der en masse sunde hormoner inde i kroppen, som gør at vi føler os tilfredse. 

Unge bør i første omgang styrketræne pga. det fysiske aspekt. Tiden vi lever i tillader os at være meget mere inaktive og problemet er her at vi ikke er bygget til at sidde så stille som vi gør. Det er derfor vi ser flere og flere unge med rygproblemer, nedsat motorik og generelt dårligere helbred. 

Styrke er det vigtigste i forhold til vores eksistens. Vi er som mennesker bygget til at være stærke og funktionelle og jo tidligere vi kan danne fundamentet for denne funktionalitet, med stærkere krop og sundere knogler, jo bedre. Det er dét fundament der sikrer at vi bevarer vores funktionalitet igennem hele livet. At unge mennesker ikke bør træne, er en sejlivet myte der ikke baserer sig på fakta.

Dernæst har fysisk styrke en direkte effekt på vores mentale sundhed. Unge der er fysisk stærke har mere selvtillid, mere selvværd og kan bedre overkomme livsmæssige udfordringer. Det er kvaliteter der er kritiske for unge i deres teenageår, hvor de i den tid for alvor får livet i hænderne og skal lære at håndtere det. De skal finde ud af hvem de er og hvad de er i stand til. Processen i at blive stærkere lærer os nogle meget vigtige lektioner omkring tilgangen til håndtering af udfordringer i livet, der ikke lige så effektivt kan genskabes af nogen anden form for fysisk aktivitet.

Vi skal have det bedste ud af livet som vi kan og de fysiske og mentale færdigheder vi får os som unge kan være med til at skabe rammerne for hvilket liv vi får os. Så lad os få det bedste ud af det!

Bliv stærkere – Fysisk og mentalt!