CrossFit Teenz

CrossFit for unge i Holstebro

Prøv gratis hele sommerferien

Om holdet

Kan du lide at have det sjovt og være en del af et fællesskab?
Kan du lide at bevæge kroppen, og lære om sundhed?  

Uanset om du elsker at løfte vægte eller aldrig har prøvet det før, så tager jeg hånd om dig og dit niveau.

Om træneren på holdet:

Mit navn er Mikkel Mouridsen Jeg er Holstebros absolut stærkeste mand, uddannet ergoterapeut og er personlig træner i PerformanceLab Og CrossFit Lageret. 

Jeg har MANGE års erfaring indenfor træning, og er bla. kendt på Anders Hemmingsen instagram for at bøje en stegepande!! 

“Jeg glæder mig utrolig meget til at lærer de unge drenge og piger en masse om træning, og mærke den fede stemning der bliver når unge træner sammen. Og måske der også kunne blive til en ny PR” Siger Mikkel imens han griner.  

Bliv stærkere fysisk og mentalt

 • Venner for livet
 • Træning tilpasset dit niveau.
 • En super fed t-shirt.
 • CrossFit Lageret grips
 • 6 måneders sjov og varieret træning.
 • Holstebros stærkeste træner.
Personlig træner Mikkel i Holstebro
Mikkel Mouridsen

Kun 14 pladser!

 • Alder: 13 - 16 år.

  Hvornår: Fredag 15:30 - 16:30
 • Niveau: Alle kan være med.

  Opstart: Prøv hele sommerferien gratis, tilmeld dig via facebook her
 • Træner: Mikkel Mouridsen.

  Pris: 1495 - for 6 måneders træning
 • Hold størrelse: Max 14 på holdet.

Hvorfor bør unge styrketræne.

Som ung dreng og pige er det vigtigt at holde kroppen i fysisk god form, jo bedre man passer på sin krop som ung, jo nemmere er det også at vedligeholde når man bliver ældre. Styrketræning er den aktivitet hvor man uden sammenligning får den bedste følelse af selvtilfredshed og velværd. 

Styrketræning for unge, uanset om det er CrossFit, vægtløftning eller noget helt tredje, skaber en god grundsten for en bedre og sundere livstil. Ved at dyrke regelmæssigt motion, og være en del af et fællesskab omkring det, udvikles der en masse sunde hormoner inde i kroppen, som gør at vi føler os tilfredse. 

Unge bør i første omgang styrketræne pga. det fysiske aspekt. Tiden vi lever i tillader os at være meget mere inaktive og problemet er her at vi ikke er bygget til at sidde så stille som vi gør. Det er derfor vi ser flere og flere unge med rygproblemer, nedsat motorik og generelt dårligere helbred. 

Styrke er det vigtigste i forhold til vores eksistens. Vi er som mennesker bygget til at være stærke og funktionelle og jo tidligere vi kan danne fundamentet for denne funktionalitet, med stærkere krop og sundere knogler, jo bedre. Det er dét fundament der sikrer at vi bevarer vores funktionalitet igennem hele livet. At unge mennesker ikke bør træne, er en sejlivet myte der ikke baserer sig på fakta.

Dernæst har fysisk styrke en direkte effekt på vores mentale sundhed. Unge der er fysisk stærke har mere selvtillid, mere selvværd og kan bedre overkomme livsmæssige udfordringer. Det er kvaliteter der er kritiske for unge i deres teenageår, hvor de i den tid for alvor får livet i hænderne og skal lære at håndtere det. De skal finde ud af hvem de er og hvad de er i stand til. Processen i at blive stærkere lærer os nogle meget vigtige lektioner omkring tilgangen til håndtering af udfordringer i livet, der ikke lige så effektivt kan genskabes af nogen anden form for fysisk aktivitet.

Vi skal have det bedste ud af livet som vi kan og de fysiske og mentale færdigheder vi får os som unge kan være med til at skabe rammerne for hvilket liv vi får os. Så lad os få det bedste ud af det!

Bliv stærkere – Fysisk og mentalt!