Bliv bedre til de gymnastiske øvelser

Gymnastics

Gymnastics i CrossFit Lageret Holstebro

værd at vide om gymanstics

Gymnastics er en del af CrossFit og de mange øvelser man bliver testet i. Til gymnastics er der hver uge et nyt fokus område, hvor vi træner teknik så vi gerne skulle blive bedre.

Til gymnastics starter vi roligt ud med udstrækning, laver en opvarmning som passer til de øvelser vi efterfølgende skal øve. Så går vi igang med det gymnastiske fokus punkt, træner teknikken og slutter af med at prøve det i praksis.

Hvad er gymanstics?

Gymnastics er en af de mange dicipliner som er inkorporeret i CrossFit og er et af de steder hvor de fleste bliver mest udfordret. Du vil møde øvelser som: Håndstand, håndstands armbøjninger, pull ups, kipping pull ups, butterfly pull ups, pistol squats, dips, toe to bar og mange flere øvelser. Alle uanset hvor dygtig man er har gavn af at øve CrossFit gymnastikken, da man ofte møder nogle af øvelserne i sine CrossFit workouts.

Sådan er træningen opbygget.

Udstrækning Vi starter altid blidt ud med et kvarters udstrækning, for at gøre muskler og led klar til at komme ud i ydre positioner. Her er der fokus på at komme langt ud i øvelserne og samtidig trække vejret stille og roligt.

Opvarming – Opvarmninger variere en helt del fra gang til gang. Det vigtigste for vores opvarmning er at, klargøre vores krop til at skulle udføre den gymnastiske øvelser som er i fokus, til netop den træning.

Styrke/teknik – Når vi har lavet vores opvarmning, går vi igang med at træne den gymnastike øvelse der er valgt. Der er altid stor fokus på god instruktion og af øvelserne bliver udført korrekt. Vi vil gerne man går fra timen og føler man fik den rettelse der skulle til, for at øvelsen bliver nemmere.

Bliv bedre til de gymnastiske elementer

Vores dygtige undervisere Mikael, Mette og Ida er alle tre selv dygtige gymnaster og har en bagrund indenfor elite gymnastik. 
Mette og Mikael er begge tidligere artister i verdens største cirkus Cirque Du Soleil, har deltaget ved DM, EM og VM Mette har en tredje plads fra ungdoms verdensmesterskaberne. Og Mikael har en 6 plads som senior også til verdensmesterskaberne. 

Vigtige spørgsmål

Ja gymnastics er for alle, vores dygtige instruktører er uddannede til at skalere programmet så det passer til alle niveauer.

Nej du behøver ikke medbringe udstyr, vi har alt hvad du skal bruge. Du skal sørge for at have et par indendørs sko, drikkedunk, træningstøj og eventuelt håndklæde hvis du vil tage et bad efter træning.

Alle har en gratis prøvetræning, og du har derfor mulighed for at finde ud af om gymnastics er noget for dig.

Som udgangspunkt kan alle være med på alle vores hold. Dog skal børn under 12år være i følgeskab af en voksen.

Gymnastics i CrossFit Lageret

Prøv gymnastics i CrossFit Lageret

Det koster ikke noget