PerformanceLab & Crossfit Lageret i Holstebro

Gymnastics

16 aug

Gymnastics i CrossFit Lageret i Holstebro

Hvad er Gymnastics og hvornår er det?​

Gymnastics er et af vores mange ugentlige hold, lige pt har vi 18 hold pr uge, det tal bliver hele tiden større og større efterhånden som vi bliver flere og flere medlemmere. 

I Gymnastics arbejder vi med mange forskellige øvelser, men har fokus på de gymnastiske øvelser som er med i CrossFit konkurrencer og CrossFit træninger. 

Det er et hold for dig som har lyst til at blive bedre til dine skills, måske arbejder på nogle nye øvelser og teknikker som du ikke er vant til. 

Øvelser vi arbejder med til: 

Pull ups – Chest to bar – Muscle up – Toe to bar –  Håndstand – Gå på hænder – Handstands armbøjninger – Pistols squat – Hoppe højt – Hoppe langt – Double unders – og meget mere. 

Balance, kropskontrol og koordination i fokus.

Dette er nogle af de vigtigste ting vi arbejder på at forbedre til Gymnastics. I vores opvarmning vi laver inden vi går videre til “hoved øvelserne” har vi fokus på core spænding, at lære vores krop bedre at kende, og bare have det rigtig sjovt sammen.


I opvarmningen vil du blive særdeles udfordret på øvelser du højest sandsynligt ikke har prøvet før, men som du nok skal lære at elske.

Har du mod på at finde ud af mere om vores gymnastics hold? Så kom ud og vær med hver lørdag fra 09:00 – 10:00.

Læs mere om de gymnastiske øvelser her

Bliv trænet af de bedste til gymnastics!

Vores dygtige instruktører Mette Nissen og Mikael Nissen er begge meget erfarne gymnaster. Begge har de været til DM, EM og VM i gymnastik disciplinen “PowerTumbling”
 som i bund og grund handler om at lave de vildeste og samtidig de pæneste spring, ned af en 25 meter lang fiber bane. 

De har begge været danmarksmestre, fået medaljer til Europamesterskaberne, Mikael er blevet nummer 6 til verdensmesterskaberne for seniorer og Mette har vundet bronze medalje til verdensmesterskaberne for juniorer.

 Har du lyst til at læse mere om Mikael og Mette så klik her.