Jannik Thomsen

Din fysioterapeut og personlige træner i Holstebro.

Har du brug for hjælp med din træning eller kost?

Så lad mig hjælpe dig.

I 2017 blev jeg færdiguddannet som fysioterapeut, hvor jeg efterfølgende valgte at specialisere mig indenfor styrketræning og idrætsfysioterapi. Jeg startede selv med at styrketræne i de sene teenageår, og siden da har jeg haft en stor interesse for det træningsfaglige område, som i høj grad har været med til at danne grundlaget for mit virke som fysioterapeut og personlig træner.

Min vision er at hjælpe folk i alle aldre med at opnå øget styrke, sundhed og livskvalitet gennem alsidig fysisk træning, og derfor har jeg valgt at kombinere min profession som fysioterapeut med personlig træning. 

 I min fritid træner jeg selv de fleste dage i ugen, og når jeg ikke er i Performance Lab & Crossfit Lageret arbejder jeg også som fysisk træner og all around good guy i Holstebro Elitesport, hvor jeg bidrager til talentudviklingen af lokale, unge idrætsudøvere. 

Uddannelse: 

Professionsbachelor i fysioterapi i 2017 Kursus i skulder, knæ og albue/hånd samt adskillige Team Danmark seminarer vedr. fysisk træning Speciale: Styrketræning, genoptræning, sportsspecifik træning, coaching, livsstilsændring

 

Fun fact: 

Jannik drikker uden problemer 10+ liter mælk om ugen. 

Jannik har hele 2 gange i sit liv ødelagt en stol ved blot at sætte sig på den – den ene gang var det på Restaurant Sprød

 

Lad os tage en uforpligtende snak