fbpx

Julehilsen 2020

Julehilsen fra alle os til alle jer. 

2020 har været et år der har budt på rigtig mange hårde men gode trænings timer sammen med dig, og vi glæder os til endnu flere i 2021.

2020 har budt på rigtig mange udfordringer, set i forretnings perspektiv. 
På trods af mange store og svære beslutninger er vi utrolig taknemlig for alle de positive tilkendegivelser vi har fået for vores måde at håndtere de både store og små udfordringer vi har stået overfor.

Derudover er vi jer evigt taknemmelige for jeres loyalitet selvom vi har været lukket helt ned, har i stadig hold ved, været med til udendørs træning og deltaget til vores online træning i foråret og på den måde sørget for at vi har et fantastisk center idag og fremadrettet.

2021 bliver året hvor der sker en udskiftning i ejerkredsen. 

Lennart og jeg (Mikael) har købt Jonas, FysioDanmark og Christians andele af PerformanceLab og CrossFit Lageret, og det bliver derfor os der driver centeret videre fremadrettet.

Giver det anledning til spørgsmål eller har du nogle gode ideer du syntes vi skal føre ud i 2021, er du velkommen til at tage fat Lennart eller mig.

Vi ønske dig en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt nytår 😍

Mikael, Jonas, Thomas, Mette, Christian og Lennart.❤️

Læs videre

nyheder du vil finde interessante

Uge 53 – corona træning

Mandag – Simon + Mette Nissen Warm up – FLOW  + EMOM6: 10 Push Ups + 10 T2B/V-Ups/Sit Ups   FOR TIME – 3 Rounds

Uge 52 – Corona træning

Mandag – Jonas + Mikael Nissen Warm up – FLOW  + Nice and easy: One arm farmer walk 200 meter 8/12 kg kettlebell20 burpee over kettlebellOne