fbpx

Mathias Brogaard

Ny træner i CrossFit Lageret Holstebro

Mathias Brogaard

Mathias Brogaard er CrossFit Lageret i Holstebros nyeste træner.
Han er en ung knæg på 22 år med meget erfaring. 

Han har dyrket gymnastik i 10 år, og CrossFit i 2, og så er han dansk mester i styrkeløft!

Uddannet personlig træner.

Mathias var i foråeret 2019 elev på højskolen Ollerup som ligger ved Svendborg på sydfyn. Han var på deres linje “sundhed og fitness” hvor han fik en personlig træner uddannelse samt en masse erfaring indenfor mange forskellige fitness former, bla CrossFit, TRX, olympisk vægtløftning og meget mere. 

ny træner Mathias Brogaard uddannet personlig træner og er crossfit trænere i Holstebro
Ny træner Mathias Brogaard igang med at løfte.

Billedet er taget af Mathias til CrossFit Lageret i Holstebros sommer konkurrence, som han deltog i og klarede sig rigtig godt. 

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en så dygtig træner og underviser. Prøv Mathias CrossFit hold hver onsdag fra 17-18.

Info om Mathias.

Mathias Brogaard er personlig træner og underviser i CrossFit i. Han bruger meget tid på powerlifting og er Dansk Mester i 2019 i sin vægtklasse og skal konkurrere til nordiske mesterskaber, som afholdes i Videbæk. 

Udover at bruge en masse timer i centret, hvor han også underviser crossfitholdene om onsdagen, konkurrerer han i både nationale og internationale konkurrencer.

Mathias egne ord.

”Jeg elsker at være træner! Og elsker især øjeblikkende hvor jeg har hjulpet en anden person videre med noget af den viden, jeg har selv erfaret. 

At møde et menneske med et lille eller et stort mål som f.eks at kunne løbe 500m uden smerter eller en anden om at squatte 200kg og så se dem gå ud ad døren med armene overhovedet, er en ubeskrivelig følelse og grunden til at jeg er træner”.

Nysgerrig på hvilke trænere der ellers er i CrossFit Lageret? 
Kig med her.

Læs videre

nyheder du vil finde interessante

Uge 53 – corona træning

Mandag – Simon + Mette Nissen Warm up – FLOW  + EMOM6: 10 Push Ups + 10 T2B/V-Ups/Sit Ups   FOR TIME – 3 Rounds

Julehilsen 2020

Julehilsen fra alle os til alle jer.  2020 har været et år der har budt på rigtig mange hårde men gode trænings timer sammen med