Mathilde Østergaard

Sammen når vi dine mål.

Vil du have mere energi og overskud i hverdagen?

Så lad mig hjælpe dig.

Jeg er uddannet cand.scient i idræt og dansk fra Aalborg Universitet og underviser på nuværende tidspunkt i begge fag på gymnasieniveau, mens jeg i min fritid agerer letvægts-kæmper i styrkeløft. Min største bedrift inden for min ellers beskedne styrkeløftkarriere må være titlen som Jysk Mester i 2019, men min forkærlighed for bænkpres, dødløft og i særdeleshed squat er ikke at tage fejl af. 

Min uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund inden for fysisk aktivitet spænder vidt fra fysiologiske, anatomiske og biomekaniske mekanismer bag træning til psykologiske og mentale aspekter relateret til eksempelvis motivation og betydningen af coaching. I forbindelse med mit speciale fik jeg mulighed for netop at kombinere disse elementer, idet jeg undersøgte indvirkningen af et anerkendende træningsmiljø kombineret med narrativ coaching på overvægtige kvinders kropsopfattelse, samt hvorledes en eventuel ændring kunne påvirke kvindernes vedvarende motivation for fysisk aktivitet. 

 

Omfanget af specialets resultater og den bemærkelsesværdige betydning, undersøgelsens forløb havde for såvel de overvægtige kvinders kropsbillede som deres motivation for fysisk aktivitet, bevirker et personligt ønske eller en ambition om at kunne hjælpe andre i lignende situationer, og potentielt bidrage til en positiv forskel i deres almenmenneskelige livskvalitet og sundhed. 

Min tilgang til træning er frem for alt evidensbaseret og endvidere tilpasset klientens mål og udviklingsfokus. Ligegyldigt om du har et ønske om at blive stærkere, større, mindre eller bare finde lysten og motivationen til at træne, så vil jeg være træneren, der hjælper dig med at blive den udgave af dig selv, som du ønsker at være!

Uddannelse: Cand.scient i Idræt med sidefag i dansk, Aalborg Universitet

Specialer: Styrketræning, kost, vægttab, coaching og livsstilsændring.

 

Fun fact om Mathilde: 

Mathilde scorer flere wilks-point i dødløft end Mikkel Strongman (wilks = beregning som sammenligner det relative styrkeniveau uafhængigt af forskellige løfteres vægt og køn)

Mathilde har et ukontrollerbart behov for at adskille madvarer på tallerkenen. Grøntsager først, kød bagefter og kartofler til sidst. Det gør det umådeligt svært at spise lasagne. 

Lad os tage en uforpligtende snak

Jeg glæder mig til at hjælpe dig godt i gang med

Resultater der vare ved

Lad mig tage kontakt til dig