Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 425 Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/traits/trait-memoize.php on line 87 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:425) in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 168 Mia Irving - Personlig træner i PerformanceLab Holstebro

Mia Irving

Din kvindelige personlige træner i Holstebro.

Har du brug for hjælp med din træning eller kost?

Så lad mig hjælpe dig.

Mia navn er Mia Irving, jeg er 23 år og og en træningsnørd. Størstedelen af min fritid bruger jeg på træning enten af mig selv, eller af andre der har brug for en hjælpende hånd. 

Jeg startede med almindelige fitness træning og er sidenhen bevæget mig i en anden og mere specialiseret retning nemlig styrkeløft og leger med CrossFit, når ikke jeg træner op til konkurrencer i netop styrkeløft.

Jeg har deltaget ved et hav af konkurrencer hvor jeg bla. er Danmarks mester og er rekordholder på 10 danske rekorder. Men det vigtigste for mig i min træning er, at det er sjovt og udfordrende på samme tid. Jeg vil svede og grine og aldrig kede mig når jeg træner. Mit mål er at give mine kunder de værktøjere og den støtte, samt motivation de har brug for at nå deres mål. 

Hos mig er der ingen hurtige løsninger eller spis den her pille og alt bliver godt tilgang. Jeg arbejder med det hele menneske både på det mentale og fysiske plan. Det er vigtigt, at man sammen finder den løsning, der er holdbar i en travl hverdag langsigtet og ikke kun i 12 uger. At man sætter realistiske mål og gør det sammen som et team.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jeg glæder mig til at hjælpe dig godt i gang med

Resultater der vare ved

Lad mig tage kontakt til dig