fbpx
PerformanceLab & Crossfit Lageret i Holstebro

Medalje regn

15 sep

Guld regn på Holstebro styrkesport

Guld guld og mere guld

Guldregn over Holstebros stærke og seje kettlebell og styrkeløft udøvere. En begivenhedsrig weekend er veloverstået for Holstebro Styrkesport, som var repræsenteret ved Kettlebell DM og DM i styrkeløft (squat, bænkpres og dødløft)

DM i Kettlebell 

De 5 friske fyre Kim, Nazarii, Mindaugas, Rasmus og Frans fra Holstebro Styrkesport, var draget til DM i Kettlebell, som blev afholdt i Nyborg idræts og fritidscenter. Dagen bød på mange forskellige konkurrencer og Holstebro Styrkesport var godt placeret i mange af dem. 

Lørdagens resultater.

Nazarii blev nummer 1 i long cycle og 2ér i Biathlon.
Mindaugas blev nummer 1 i Grand Prix
Rasmus blev nummer 1 i Open.
Frans Bach blev nummer 3 i Open.

Stort tillykke til jer alle sammen!

Guld regn i Holstebro
Guld regn på Holstebro styrkesport
Guldregn i Holstebro

Nordisk mesterskab i styrkeløft

Fredag og lørdag var der gang i de tunge kilo i squat, bænkpres og dødløft i Videbæk, hvor Maren Bielefeldt og Mathias Brogaard repræsenterede Holstebro Styrkesport på flotteste vis, ved de nordiske mesterskaber i styrkeløft. 

Mathias Brogaard

Mathias som også er træner i centeret var fredag i konkurrence i Videbæk og på trods af sygdom op til stævnet, løb han med sejren med flotte tunge løft! Mathias løftede:

Bænkpres – 107,5kg
Squat – 160kg
Dødløft – 175kg

Maren Bielefeldt

Maren var i konkurrence både fredag og lørdag og løftede på flotteste vis, og overraskede både tilskuerne og hende selv, med rigtig tunge løft. Specielt hendes bænkpres var helt fænomenalt! Hun løb med sejren i alt hvad hun deltog i.

Hun præsterede Danske rekorder, personlige rekorder og at klare kvalifikations kravene til VM for juniorer. 

Bænkpres – 100kg (dansk rekord)
Squat – 140kg 
Dødløft – 162,5kg

Samlet blev det også til en dansk rekord,

Derudover stillede Maren også op i bænkpres med udstyr og lavede helt vanvittige løft på henholdvis 117,5kg, 125kg og HELE 130kg hvilket er 17,5kg over den tidligere danske rekord som lå på 112,5kg!

Vi er utrolig stolte over jer alle sammen og de flotte præstationer i laver rundt om i Danmark.

Stort tillykke til jer alle sammen!

Se resultaterne for Mathias og Marens grupper her.

CrossFit i hverdagen

15 sep

Kan CrossFit gøre din hverdag nemmere?

Hvad er CrossFit godt for?

CrossFit er en blanding af vægtløftning, gymnastik og konditions basserede øvelser, som udføres med høj intensitet. Øvelserne er bygget op omkring funktionelle bevægelser, altså nogle af de store bevægelser man bruger i sin hverdag. 

Ved at dyrke CrossFit forbedre du din kondition, styrke, balance præcision og nøjagtighed samt din kapacitet og derved får mere energi i hverdagen. 

CrossFit er en god måde at møde nye mennesker på. 

Træning generelt er en effektiv måde at få nye kontakter og bekendtskaber på. Når vi trækker i træningstøjet er vi alle sammen lige og har samme status. Generelt er der en rigtig god stemning i CrossFit og alle er gode til at hjælpe hinanden og snakke sammen. 

CrossFit i hverdagen.
CrossFit i hverdagen

Bliv medlem i PerformanceLab og CrossFit Lageret her

Har du lyst til at læse mere om CrossFit generelt, så tjek det her.

Vores dygtige instruktøre er klar til at give dig en fed oplevelse med CrossFit. Måske det er noget for dig, og du bliver en del af det gode fællesskab der er omkring CrossFit.

CrossFit i hverdagen

CrossFit er bygget op omkring store funktionelle øvelser, som involver mange muskelgrupper på en gang, som f.eks. squat, dødløft, burpees, box jump, pull ups og mange andre. 

Giver øget styrke, koncentration og produktivitet.

Træning generelt giver øget styrke og koncentration, som man kan overføre direkte til sit arbejdsliv, hverdag eller til sin sportsgren. Mange oplever efter få træninger i CrossFit Lageret, at de får øget muskelstyrke og koncentration. Det giver mere kvalitet til hverdagen og gør det nemmere at overskue sine daglige gøremål.

Har du brug for mere energi og overskud i hverdag, så prøv CrossFit og se om det er noget for dig. 

Om 1 uge kan du mærke det.
Om 4 uger vil du høre det.
Om 8 uger kan du se det. 

Er et motto vi plejer at bruge når folk spørger hvad CrossFit kan gøre for mig.

Støt brysterne

04 sep
Støt brysterne

Bestil en t-shirt og støt brysterne med 50kr

Lyserød lørdag t-shirt
Mobilepay 200kr til PerformanceLab og CrossFit Lagerets konto 788670

Støt brysterne træning i Holstebro

Støt brysterne i Holstebro

Støt brysterne eventet og lyserød lørdag er lige om hjørnet, vær med når vi i samarbejde med mange andre lokale virksomheder i Holstebro, danner rammerne for et fedt event, i den gode sags tjeneste.

Set kryds i kalenderen lørdag d.5 oktober, det vil blive en begivenhedsfuld dag, med mange fede arrangementer i løbet af dagen, som kulminere med en brag af en fest lørdag aften. 

Festen har du også mulighed for at deltage i, du kan køb din billet her.

Vi støtter brysterne!

For os er helbredet i centrum, og vi lever af at have glade og raske medlemmere i vores center til dagligt. Derfor er det også vigtig for os at støtte op og mærkesager som disse, og gøre hvad vi kan for at bidrage til den gode sag. Derfor vil vi gerne invitere dig til velgørenheds træning!
 
Støt brysterne i CrossFit Lageret Holstebro

Åben træning for brysterne!

Støt brysterne Holstebro

Træningen vare en time, og indeholder en opvarmning, teknik del og til sidst en WOD, som står for work out of the day hvor vi lige får pulsen helt op.

Medbring indendør sko, drikkedunk og træningstøj. 

STØT BRYSTERNE FEST

Lørdag d.5 oktober klokken 14:30 – 15:30 åbner vi dørene for alle der har lyst til at deltage i en sjov og varieret træning, til fordel for den gode sags tjeneste.

Træningen vil forgå i vores lokaler på Lægårdvej 91F, 7500 Holstebro, og vil koste 75kr at deltage i, penge går ubeskåret til kraftens bekæmpelse og deres kampagne støt brysterne.

Støt brysterne med alle du kender!

Tag din ven, veninde, nabo, mor, far og søskende i hånden og vær med til at gøre en forskel på en sjov og aktiv måde. 

Tilmeld dig på vores facebook event og betal 75kr på dagen, enten via mobilepay eller kontant. facebook link her.

Vi glæder os til at se dig til en sjov og anderledes træning! 

Med venlig hilsen coach teamet.

STØT BRYSTERNE FEST

Vægtløftnings konkurrence

01 sep

Gustav til vægtløftnings konkurrence i Ålborg

Vægtløftnings konkurrence

Ak jyden inviterede traditionstro til Ålborg cup. Det er en åben vægtløftnings konkurrence for senior, men hvor junior også er velkommen men deltagere på ligefod med seniorene. Og dette klarede Gustav til perfektion og løb med første pladsen i hans vægtklasse. 

Der var deltagere fra flere forskellige lande, som også ville prøve kræfter med vægtløftnings konkurrence i Danmark. 

Gustav vinder guld!

Med 6 løft hvoraf de 4 blev godkendt, kunne Gustav altså kalde sig vinder af Ålborg cup 2019. Gustav løftede 86kg i Snatch og 104kg i Clean and jerk, hvilket er lidt fra Gustavs egne forventninger, som var 88 i Snatch og 111kg i clean and jerk, men stadig en meget flot præstation.

Vil du vide mere om vægtløftning, Læs mere her. Ellers er du meget velkommen til at møde op på Gustav Wangs vægtløftnings hold hver onsdag fra 18-19.

Vægtløftnings konkurrence i Holstebro

Gustav er PerformanceLab & CrossFit Lagerets vægtløftnings specialist og underviser hver onsdag fra 18-19 på vores åbne vægtløftningshold hvor alle er velkommen. 

Gustavs tredje løft på hele 86kg fra Ålborg cup 2019.

Forberedelserne til nordisk mesterskab

For Gustav var konkurrencen blot en tester, hvor han lige skulle teste formen af inden de nordiske mesterskaber i vægtløftning som afholdes i Sverige fra den 15-17 November.

Gustav er allerede klar igen i kommende weekend, hvor han deltager i vægtløftnins konkurrencen Ålholm cup, som ligger i Hillerød.

Gustav Wang på bare 17 år har allerede en del store præstationer i sig, han er både dansk og nordisk mester og nu altså vinder af Ålborg cup, så altså favorit i hans vægtklasse, til de fleste nationale stævner han deltagere i.

Fra Gustav lyder der er stort tak til PerformanceLab & CrossFit Lageret og Holstebro Styrkesports hæppekor som var taget med til Ålborg for at støtte ham!

Mathias Brogaard

28 aug

Ny træner i CrossFit Lageret Holstebro

Mathias Brogaard

Mathias Brogaard er CrossFit Lageret i Holstebros nyeste træner.
Han er en ung knæg på 22 år med meget erfaring. 

Han har dyrket gymnastik i 10 år, og CrossFit i 2, og så er han dansk mester i styrkeløft!

Uddannet personlig træner.

Mathias var i foråeret 2019 elev på højskolen Ollerup som ligger ved Svendborg på sydfyn. Han var på deres linje “sundhed og fitness” hvor han fik en personlig træner uddannelse samt en masse erfaring indenfor mange forskellige fitness former, bla CrossFit, TRX, olympisk vægtløftning og meget mere. 

ny træner Mathias Brogaard uddannet personlig træner og er crossfit trænere i Holstebro
Ny træner Mathias Brogaard igang med at løfte.

Billedet er taget af Mathias til CrossFit Lageret i Holstebros sommer konkurrence, som han deltog i og klarede sig rigtig godt. 

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en så dygtig træner og underviser. Prøv Mathias CrossFit hold hver onsdag fra 17-18.

Info om Mathias.

Mathias Brogaard er personlig træner og underviser i CrossFit i. Han bruger meget tid på powerlifting og er Dansk Mester i 2019 i sin vægtklasse og skal konkurrere til nordiske mesterskaber, som afholdes i Videbæk. 

Udover at bruge en masse timer i centret, hvor han også underviser crossfitholdene om onsdagen, konkurrerer han i både nationale og internationale konkurrencer.

Mathias egne ord.

”Jeg elsker at være træner! Og elsker især øjeblikkende hvor jeg har hjulpet en anden person videre med noget af den viden, jeg har selv erfaret. 

At møde et menneske med et lille eller et stort mål som f.eks at kunne løbe 500m uden smerter eller en anden om at squatte 200kg og så se dem gå ud ad døren med armene overhovedet, er en ubeskrivelig følelse og grunden til at jeg er træner”.

Nysgerrig på hvilke trænere der ellers er i CrossFit Lageret? 
Kig med her.

Studierabat

26 aug

Fri træning 24/7

Ikke adgang på hold
kr 200 Månedlig
  • Fri træning 24/7
  • Holdtræning
  • All inclusive

Holdtræning

Kun adgang på hold
kr 220 Månedlig
  • Fri træning 24/7
  • Holdtræning
  • All inclusive
Populær

Fri træning og hold

Adgang 24/7
kr 270 Månedlig
  • Fri træning 24/7
  • Holdtræning
  • All inclusive
All inclusive

Studierabat i Holstebro.

Studierabat i CrossFit Lageret

Studierabat i Holstebro, et godt tilbud til dig. 
Er du lige flyttet til byen på grund af uddannelse, arbejde eller noget helt andet, så vil vi rigtig gerne lærer dig bedre at kende. Vi er er trænings og CrossFit center i Holstebro, der tilbyder mange ugentlige hold, personlig træning og så har vi åbent 24/7, så du kan træne når du har lyst. 

Velkommen 24/7

Som studerende kender man ikke altid sit skema langt ud i fremtiden, derfor er det en unik mulighed for dig at kunne træne når du har tid og lyst. Hvis du vælger “fri træning døgnet rundt” får du en kode til døren, så du kan komme og gå som det passer dig.

Studierabat

Vi har alle været i samme situation som dig, og ved hvor vigtigt det er at vende hver en 25øre, specielt sidst på måneden hvor pengene kan være små. Derfor har vi valgt at give studerende en rigtig god rabat, så du istedet kan fokusere på sundere kost, en ekstra kaffe på baren, eller hvad du ellers kan finde på.
Se vores faste lave priser her.

Studierabat i Holstebro Velkommen til Crossfit og vægtløftnings hold, tilmeld dig her!

Et suverænt godt sted at træne CrossFit. Gode og engagerede coaches - og en super god stemning under holdtræningen! Jeg vil til enhver tid opfordre alle interesserede i at komme forbi og opleve stedet. Det er vanedannende

Johnni Uhrlund Jensen

Se de mange studierabater der er i Holstebro på denne liste som studiebyHolstebro har lavet.

Dit nye trænings fællesskab

I PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro er vi kendt for at have et godt sammenhold og fællesskab, hvor der er plads til alle. Uanset om du er nybegynder, øvede eller ekspert, så har vi et hold der passer til dig. 

Mød nye bekendtskaber gennem træning

Når man dyrker sport hvad endt det er CrossFit, fodbold eller noget helt tredje, så er det en rigtig god måde at komme ind i et fællesskab. Når man tager træningstøjet på, står på gulvet og laver squats, så er vi alle lige og i samme situation. 

Man ved man har givet sig selv 100% når man ligger på gulvet efter en sjov og hård træning, at alle andre der også ligger på jorden har det på sammen måde som en selv, og det giver automatisk et godt samtale emne.

Følg CrossFit Lageret i Holstebro på de sociale medier.

Udlev dine drømme, bliv medlem idag.

Bliv medlem
Holdplan

Vægtløftningsholdet

25 aug

Vægtløftningsholdet flyttet til onsdag.

Program ændring.

Vægtløftningsholdet er flyttet gældene fra d. 04/9 – 2019 til alle onsdage fra 18:00 – 19:00. 

Det betyder at der udgår et CrossFit hold om onsdagen, som normalt har kørt fra 18:00 – 19:00 til fordel for vores populære vægtløftningshold med Gustav Wang som træner.

Alle kan være med på vægtløftningsholdet.

Uanset om du er lille, store, tyk, tynd, gammel eller ung, så er der plads til dig på holdet. Gustav er en meget dygtig underviser, han har et øje for de små detaljer i de forskellige løft. Derudover udviser han stor passion for at lærer fra sig, og gøre det sjovt og attraktivt at komme på holdet. 

Træning på vægtløftningholdet.

På holdet lærer du at snatche og clean and jerke så effektivt som muligt. Det betyder i bund og grund at udvinde stor kraft med din krop, på et split sekund. Du vil opleve at du bliver stærkere, smidigere, får en bedre balance og bliver mere behændig med din krop. Du vil også opleve at der bliver nørdet i bittesmå detaljer, for at udfører et løft så effektiv som det kan lade sig gøre, i forhold til kropsbygning. 

 

 
Vægtløftningsholdet i Holstebro

Unik mulighed.

Det giver dig som har en travl weekend mulighed for at nå vægtløftningsholdet. Det giver også en fed mulighed for vores medlemmere som normalt er på onsdags CrossFit holdet. til at træne vægtløftning enten som erstatning. eller være på 17-18 holdet og tage vægtløftning efterfølgende. 

Gustav Wang vægtløftnings træner i PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro

Se denne fede video, som beskriver hvad vægtløftning i CrossFit Lageret Holstebro er. Her møder du også Gustav og nogle af medlemmerne fortæller om deres oplevelse med vægtløftning.

Travlhed på landsholdet

Gustav er en stor inspiration for vores medlemmere. Han har leveret sports præstationer, som rigtig mange unge og gamle drømmer om. På hans blot 17 år er han både: Jysk mester, Danmarksmester og Nordisk mester i diciplinen vægtløftning. 

Vægtløftning er en sportsgren hvor der konkurreres i “snatch” og Clean and jerk” Bliv klogere på vægtløftning her.

Travlhed på landsholdet.
 

På grund af landsholdet og de mange weekend samlinger der følger med dette, er det derfor ikke muligt for Gustav at have vægtløftning om lørdagen længere. Som han selv siger “jeg føler ikke jeg er der 100% når jeg kun kan være der hver 2´ lørdag. 

Netop dette kendetegner Gustav rigtig godt, han gør ikke noget halvhjertet.

Læs mere om vægtløftninslandsholdet her.

Følg CrossFit Lageret i Holstebro på de sociale medier.

Udlev dine drømme, bliv medlem idag.

Bliv medlem
Holdplan

Åben Gym

24 aug

Åben gym i CrossFit Lageret Holstebro

Åben gym.

Åben gym i CrossFit Lageret.

Søndag. d. 15 September fra 11:00 – 12:00 gentager vi succesen fra sidste gang, hvor der var hele 20 deltagere i alle alders grupper og niveauer. 

Det var en stor succes hvor alle blev set, hørt, havde det sjovt og ikke mindst fik forbrændt en masse kalorier. 

Vi glæder os til at slå dørene op så du kan se og opleve det dejlige center, og se hvad vi går og laver til dagligt. 

Vi har planlagt et godt program så du få et indblik i hvad CrossFit er, og hvilke fællesskabs følelse det giver når vi sammen har gennemført en sjov men hård træning. 

Det vigtigste er at du går fra centeret og har haft det sjovt, mødt nye mennesker, fået sved på panden og forbrændt en masse kalorier. 

Åben gym i CrossFit Lageret Holstebro
CrossFit i Holstebro

På billedet ses Mikael Nissen. Mikael er medejer i centeret har selv dyrket CrossFit, Gymnastik og vægtløftning i mange år. 

Han har undervist i CrossFit i et år og er uddannet CrossFit level 1 instruktør, spot the flaw og dommer. 

Læs mere om CrossFit Lagerets trænere her.

Good to know.

Når vi mødes i CrossFit Lageret Holstebro på Lægårvej 91F, 7500 Holstebro, skal du medbringe: Træningstøj, træningssko, drikkedunk og eventuelt håndklæde hvis du vil tage bad efter træning. 

Vi har fine omklædnings faciliteter, bad og toilet, så du behøver ikke klæde om hjemme fra, og du kan få skyllet sveden af kroppen.

Et hold til alle.

Når vi er færdige med træning står vores dygtige instruktør Mikael Nissen til rådighed hvis du har nogle spørgsmål til træning, hvordan man bliver medlem eller noget helt tredje.

Forhåbentligt har du haft en god oplevelse og har lyst til at prøve et af vores andre hold. Vi har både begynderhold, normale CrossFit hold og konkurrence hold, og almindelig fri træning. Der er også et hold til dig!

Læs mere om vores arrangement og tilmeld dig via facebook klik her.

Følg CrossFit Lageret i Holstebro på de sociale medier.

Udlev dine drømme, bliv medlem idag.

Bliv medlem
Holdplan

CrossFit Begynder

19 aug

Begynder CrossFit holdet er helt sikkert noget for dig!

Hvad er introholdet?

Begynder CrossFit / Introholdet er et hold for dig som er ny til CrossFit, dig som har lyst til at vide mere om hvad CrossFit er. Måske har du dyrket CrossFit før, det kan være det er længe siden og du gerne vil have en rolig start. På Introholdet går tingene en lille smule langsommere ind vores “normale” CrossFit hold. 

Roligt tempo.

Til begynder CrossFit eller introholdet som vi kalder det, vil du opleve at tempoet er stille og roligt. Det er et tempo som alle kan være med til, og øvelserne bliver vist og forklaret klart og tydeligt. På introholdet er der plads til alle, på nær de øvede CrossFittere. 
Åben gym i CrossFit Lageret Holstebro
Mathilde Østergaard
CrossFit begynder træner Mathilde Ø.

Lyder det som noget for dig? 
Meld dig ind med det samme, og bliv en del af fællesskabet idag, klik her.

Husk vi har altid gratis introtime, find ud af om CrossFit er noget for dig.

Mød vores dygtige CrossFit begynder træner.

Vores dygtige begynder CrossFit træner Mathilde Østergaard, står altid klar til at hjælpe dig. Mathilde har en bachelor i idræt og kender derfor både til CrossFit øvelserne, kroppen og anatomien bag. Mathilde ses på daglig basis i centeret og er særdeles dedikeret i forhold til træning og sundhed.

En god oplevelse. 

Få en dejlig oplevelse med CrossFit, og få be eller afkræftet nogle af de mange fordomme og myter der er omkring CrossFit. På begynder CrossFit / introholdet vil du træne med ligesindede, der aldrig eller måske få gange har prøvet CrossFit før.
 
Læs mere om CrossFit generelt her på siden, eller på wiki.

Vi håber du ved at have læst en masse her på siden er blevet meget klogere på CrossFit og har taget en beslutning om det kunne være noget for dig. 

Vi har forsøgt at lave en video som afspejler vores begynder/introhold så godt som muligt. Vi håber du nød videoen. Vi ses i centeret!

Morgenhold

18 aug

Morgenhold i CrossFit Lageret Holstebro

Prøv vores morgenhold.

 Er du alligevel tidligt oppe? 

Kom og vær med når vores dygtige instruktør Christian Bo, som er uddannet fysioterapeut ved FysioDanmark Holstebro, Ikast Brande Håndbold og TTH Holstebro. Altså en meget dygtig og kompetent underviser, med rigtig meget erfaring inden for træning. 

Udover at være fysioterapeut  alle disse steder er Christan også medejer i CrossFit Lageret, og er dagligt at finde til personlig træning. eller i færd med selv at træne i træningscenteret.

Hvornår? – Hver mandag fra 06:15 – 07:00
Hvor? – I CrossFit Lageret Holstebro

Som et led i udviklingen af centeret som vi dagligt arbejder på at forbedre både ved at åbne flere hold, gøre det mere attraktivt for vores nuværende medlemmere samt at alt vores overskud går til nye redskaber. Er vi nu meget stolte af at kunne præsentere vores første morgenhold. 

Har du lyst til at stå tidligt op, måske få træningen “overstået” eller hygge med Christian hver mandag morgen? Så er morgenholdet helt sikkert noget for dig. Har du lyst til at vide mere er du velkommen til at kontakte os pr mail eller via telefon. Du kan også læse videre her inde på vores hjemmeside. 

Vi håber at se dig på Holstebros bedste morgenhold!

“Morgenhold er blevet særdeles populært eftersom familer med børn kan få træningen overstået inden de skal på arbejde, og dermed have mere tid til familen, derfor er vi også hoppe på denne trend. 

Vi brænder for at gøre os og dig til en bedre version uanset hvad klokken er.

Morgenhold i CrossFit Lageret Holstebro

Er du ikke til morgenhold kan du prøve et af vores mange “almindelige” CrossFit hold. De kører hver dag fra 17-18 og 18-19. Her er der nomalt booket op specielt fra 17-18, men der er altid plads på 18-19 holdet. 

Vær i god tid når du booker dig på hold, og vær god til at melde dig af igen i god tid, hvis du ikke kommer. Gør dette for trænerens skyld og for dem står eventuelt står på venteliste og ikke ved om de kommer på holdet.