Nytårsfortsæt

15 dec

Har du et Nytårsfortsæt ?

Rigtig mange mennesker har et nytårsforsæt, om det så er at spise sundere,  løbe en tur hver dag eller begynde til en hobby, så har vi alle prøvet det. Vi ved derfor også hvor svært det er at holde!
Lad PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro hjælpe dig.
Vores trænere og medlemmer, er klar til at tage godt imod dig.

Hvad kan vi så gøre for at DU kan overholde dit nytårsforsæt? 

Hos PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro tilbyder vi ved indmeldelse i januar, GRATIS og FRI træning i hele januar måned. – Så du kan komme godt i gang med dit nytårsfortsæt. 

Vi vil næsten garantere dig, at hvis du prøver CrossFit på et af vores mange hold, med vores kompetente instruktører. Er det et sted du har lyst til at blive. 95% af dem som prøver CrossFit bliver hos os.

Vi ved at det netop har noget med vores gode sammenhold, fællesskab og kvalitet at gøre!

Uanset om du prøvet CrossFit for første gang eller er meget øvet, er der hold der er tilpasset dig! 


Udover at vores hold er tilpasset alle niveauer, er vores trænere og medlemmer rigtig gode til at tage imod og hjælpe nytilkomne i centeret. 
Vi elsker at se nye ansigter, og få nye med i vores passion for sporten, uanset om det er vægtløftning, styrkeløft, CrossFit eller helt almindelig fitness. 

PRØV VORES CROSSFIT BEGYNDER HOLD

Fordelen ved at vælge os !

Når du træner ude i vores fitness center, er der mange specialister som brænder for at hjælpe dig. Vi går op i kvalitet og teknik, så du lærer øvelserne rigtig fra start og ikke bliver skadet. Derudover tilbyder vi flere forskellige hold og du kan tilmed få adgang i centeret 24 timer i døgnet, så du kan træne efter eget behov.

Vores meget dygtige vægtløftere er altid klar med i fif, som måske kan hjælpe dig i din træning. Det samme er vores bum stærke styrkeløfter, der til en hver tid vil hjælpe dig, uanset om det er squat, bænkpres, dødløft eller noget helt fjerde! 

Vi håber at se dig til gratis træning ved oprettelse hele januar!