fbpx
PerformanceLab & Crossfit Lageret i Holstebro

Om CrossFit Lageret i Holstebro

Vi er et CrossFit center i Holstebro beliggende inden for ringvejen, i gå afstand fra centrum og banegård. Vi er et sted hvor CrossFit, Styrkeløft, Vægtløftning, Kettlebell, Genoptræning, Personligtræning mm. kan træne, spare og hygge sig sammen under samme tag. 


Vi vil gerne bevise at man kan skabe en god synergieffekt blandt disse sportsgrene, og at der ikke er en sportsgren der er dominerende eller bedrevidende.
Et sted hvor man kan lære og dele erfaringer på kryds af sportsgrene.
Hvorfor ikke lære af hinanden i stedet for at påpege hinandens fejl og mangler. Hvis man er crossfitter er det da bare fedt at få finjusteret sine løft af en styrkeløfter eller vægtløfter, omvendt giver CrossFit en masse energi tilbage igen.

om CrossFit Lageret i Holstebro

Åben 24/7

Det er vigtig for os at vi ikke er begrænset af åbningstider. Flere af vores medlemmere og indehavere har små børn, så vi kender til det at skulle få det hele til at passe, vi har brug for at være fleksible så alt går op i en højere enhed. At have et CrossFit og fitnesscenter til rådighed dagen lang var og er et MUST for os!

Høj kvalitet

Vi har stor fokus på kvaliteten i  vores undervisning og at øvelserne vi laver bliver udført så korrekt som overhovedet muligt. For os er det vigtigt at vores medlemmere føler sig set og hørt under hver træning, og alle har nogle rettelser igennem en træning, som de kan arbejde med. 

Det er vigtigt for os at niveau og teknik går hånd i hånd. 
Dette er grunden til at der er et max antal på 16 deltagere til vores holdtræning, da vi ikke mere en træner kan overskue flere end det.

Om CrossFit Lageret lokaler og udstyr

200m2 Crossfit holdsal med lækkert stort rig, masser barbells, kettlebells, wall balls, boxe, assaultbikes, farmercarry d-balls, Concept 2 romaskiner, assault runner og masser af god musik:-)

200m2 Vægtløftning/styrkesal med 6 platforme, jerk-boxe, bænkpres, Squat Racks, benpres, pull down, legcurls mm.

75m2 Herre og Dameomklædning med toilet og badeforhold

75m2 Entre/Hygge og afslapningsområde

Vi håber at du ved at læse dette har lært lidt mere om CrossFit Lageret i Holstebro og alt det vi står for. 

Vi glæder os til at tage godt imod dig. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fællesskabet.

Samarbejds partnere og venner af huset

Landsdækkende "drop-in" aftale

I CrossFit Lageret har vi en landsdækkende drop-in aftale med mange forskellige CrossFit centre, som medlem af CrossFit Lageret i Holstebro kan du uanset hvor i landet du befinder dig træne for en flad 50ér. 

Samarbejdspartnere:

CrossFit Aros – Århus.
Gerlev Idrætshøjskole – Gerlev