fbpx
PerformanceLab & Crossfit Lageret i Holstebro

Personlig træning i Holstebro

Mød vores profesionelle og veluddannede personlige trænere.

Jonas Green personlig træner i CrossFit Lageret Holstebro

Jonas Green

Jonas er uddannet personlig træner, har i flere år været centerleder i en stor fitness kæde og har en CPD i diætplanlægning. derudover har han selv udøvet og undervist i 10 års inderfor:

– Personlig træning.
– Vægtløftning.
– CrossFit.
– Styrketræning.
– Bodybuilding.
– Fitness.
– Kostvejledning.
– Styrkeløft.

Elite Gymnast.

Jonas er tidligere landsholds gymnast, og var en af de absolut bedste på daværende tidspunkt. Hans ihærdige gåpåmod og træning samt personlighed gjorde ham til topatlet i sporten.

Cirque Du Soleil.

På grund af sit store talent indenfor gymnastik, kom
Jonas med i verdens største og mest anerkendte cirkus, Cirque Du Soleil. Her
turnerede han verden rundt i 3,5 år som artist.

Fitness som Passion.

Når man på daglig basis præstere på højeste plan, kræver det også en vis fysik og kostplanlægning. Det var her Jonas mødte fitness-verdenen, som viste sig, at udvikle sig til Jonas´ største passion.
Jonas har igennem mange års erfaring indenfor forskellige sportsgrene og foreskellige fitness- og styrketræningsprogrammer, tilegnet sig en enorm viden. En viden som han brænder for at videregive til dig, som har lyst til at lære nyt om kost og træning.

Læs mere på Jonas hjemmeside.

Christian Bo fysioterapeut

Christian Bo Poulsen

Christian er uddannet fysioterapeut med specialisering i idrætsfysioterapi og arbejder til dagligt hos FysioDanmark Holstebro.Uddannet militær fysisktræner er sportstrainee fra Danmarks elite højskole. kursur i Kinesotape og akupunktur. 

– Personlig træning.
– Vægtløftning.
– CrossFit.
– Styrketræning.
– Bodybuilding.
– Fitness.
– Kostvejledning.
– Styrkeløft.
– Fodbold
– Håndbold
– Amrikansk fodbold
– Svømning 

Professionel soldat.

Christian har i 7 år haft sin daglige gang i miltæret, hvor han stod for store dele af den fysiske træning af soldaterne. Det var også her han fandt den store passion for at undervise og lærer andre at træne og spise på en mere hensigtsmæssig måde.

Prestigefyldt idræts CV.

Christian har et CV som de fleste fysioterapeuter misunder. Han er fysisk træner hos Team Tvis Holstebro og Ikast-Brande Håndbold. Og har været hos Lemvig Håndbold, Holstebro Dragons, FC Midtjylland og holstebro svømmeklub.
 
Derudover er han medejer af PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro og står for alt koordinering af personlig træning og underviser i CrossFit og styrketræning.
 

Kontakt os for at hører mere om priser og muligheder.

Skriv kort hvad henvendelsen drejer sig om.