Har du brug for hjælp til en sundere livstil?

Personlig træning Holstebro

+100 tilfredse kunder

Vedvarende resultater

Høj faglighed

Mød vores personlige trænere.

Træn med eksperter og nå dine mål.

Hvad vil du opnå?

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er en person, som via træning og kost hjælper dig, så du opnår den krop, du altid har drømt om. Han/hun laver skræddersyede træningsprogrammer og kostplaner, samt hjælper med at motivere og hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores personlige trænere udvælger specifikke øvelser og en frekvens af træningsdage, som er realistisk for dig og din hverdag. 

 

Hvem skal jeg vælge?

Der er vigtig, når du skal vælge din personlige træner, at der er en god kemi og forståelse for dine mål. Derfor vil jeg gerne møde dig helt uforpligtet til en samtale, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, opsætter dine mål, samt en plan for hvordan vi når dem.

Ud fra samtalen finder vi frem til det forløb, som passer bedst til dig og dine behov. 

“Personlig træner” er ikke en beskyttet titel, hvorfor det er vigtigt, at du tager dig tid til at undersøge, hvilken faglig baggrund din kommende personlige træner har.

 

Personlig træner med høj faglighed.

Vores dygtige personlig trænere har via kurser, erfaring og uddannelse en høj faglig viden, som du trygt kan læne dig op af.

I kraft af deres høje uddannelser kan de også hjælpe dig af med skader og andre småskavanker via træningsøvelser og behandling.

 

Familie træning i Holstebro.

Ønsker du og din familie en livstilsændring, så tilbyder vi personlig træning for din familie. 

Vi laver et træningsprogram, hvor alle i familien bliver udfordret. Vi oplever, at når man som familie beslutter sig for at ændre livstil, så er det nemmere at motivere sig selv og holde hinanden op på træningen og kosten.

Det giver en helt unik følelse, når man er færdig med træningen; vi gjorde det sammen! På den måde kan din familie blomstre på ny, få mere energi og i har noget i gør sammen. Familietræning giver anledning til mange sjove samtaler ved spisebordet, og bringer jer tættere sammen.