Vi hjælper dig med dine mål.

Personlig træning Holstebro

Har du brug for et skub til en sunder livstil?

Mød vores personlige trænere.

Jonas Green

Jonas er uddannet personlig træner, har i flere år været centerleder i en stor fitness kæde og har en CPD i diætplanlægning. derudover har han selv udøvet og undervist i 10 års inderfor:

– Personlig træning.
– Vægtløftning.
– CrossFit.
– Styrketræning.
– Bodybuilding.
– Fitness.
– Kostvejledning.
– Styrkeløft.

Jonas Green personlig træner i CrossFit Lageret Holstebro

Elite Gymnast.

Jonas er tidligere landsholds gymnast, og var en af de absolut bedste på daværende tidspunkt. Hans ihærdige gåpåmod og træning samt personlighed gjorde ham til topatlet i sporten.

Cirque Du Soleil.

På grund af sit store talent indenfor gymnastik, kom
Jonas med i verdens største og mest anerkendte cirkus, Cirque Du Soleil. Her turnerede han verden rundt i 3,5 år som artist.

Fitness som Passion.

Når man på daglig basis præstere på højeste plan, kræver det også en vis fysik og kostplanlægning. Det var her Jonas mødte fitness-verdenen, som viste sig, at udvikle sig til Jonas´ største passion.
Jonas har igennem mange års erfaring indenfor forskellige sportsgrene og foreskellige fitness- og styrketræningsprogrammer, tilegnet sig en enorm viden. En viden som han brænder for at videregive til dig, som har lyst til at lære nyt om kost og træning.

Christian Bo Poulsen

Christian er uddannet fysioterapeut med specialisering i idrætsfysioterapi og arbejder til dagligt hos FysioDanmark Holstebro.Uddannet militær fysisktræner er sportstrainee fra Danmarks elite højskole. kursur i Kinesotape og akupunktur. 

Personlig træning.
– Vægtløftning.
– CrossFit.
– Styrketræning.
– Bodybuilding.
– Fitness.
– Kostvejledning.

Christian Bo fysioterapeut

Professionel soldat.

Christian har i 7 år haft sin daglige gang i miltæret, hvor han stod for store dele af den fysiske træning af soldaterne. Det var også her han fandt den store passion for at undervise og lærer andre at træne og spise på en mere hensigtsmæssig måde.

Prestigefyldt idræts CV.

Christian har et CV som de fleste fysioterapeuter misunder. Han er fysisk træner hos Team Tvis Holstebro og Ikast-Brande Håndbold. Og har været hos Lemvig Håndbold, Holstebro Dragons, FC Midtjylland og holstebro svømmeklub.
 
Derudover er han medejer af PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro og står for alt koordinering af personlig træning og underviser i CrossFit og styrketræning.

“Jeg tror på at vi sammen kan gøre en forskel”

Træn med eksperter og nå dine mål.

Hvad vil du opnå?

Ændre din livstil idag.

Personlig træning holstebro

Kom godt igang med personlig træning.

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er en person som hjælper dig, via træning og kost så du opnår den krop du altid har drømt om. Han/hun laver kostprogrammer, giver motivation og laver skræddersyede træningsprogrammer med henblik på dit mål.

Vores personlige træner udvælge øvelser og et antal trænings dage som er realistisk for dig at nå, også selvom du i forvejen har en travl hverdag. 

Hvem skal jeg vælge?

Der er vigtig når du skal vælge din personlige træner at der er en god kemi og forståelse for dine mål. Derfor vil jeg gerne møde dig helt uforpligtet til en samtale hvor vi lærer hinanden bedre at kende, opsætter dine mål og en plan for hvordan vi når dem.

Ud fra samtalen finder vi frem til det forløb som passer bedst til dig og dine behov. 

“Personlig træner” er ikke en beskyttet titel, derfor er det vigtigt at du tager dig tid til at undersøge hvilke faglig baggrund din kommende personlige træner har.

Personlig træner med høj faglighed.

Vores dygtige personlig trænere har via kurser, erfaring og uddannelse en høj faglig viden som du trygt kan læne dig op af. Christian Bo er uddannet fysioterapeut med speciale i idræt. Jonas Green er uddannet personlig træner hos AT work og har en CPD diplom i kost planlægning.

I kraft af Christians uddannelse som fysioterapeut kan han også hjælpe dig af med skader og andre små skavanker via træningsøvelser og behandling.

Familie træning i Holstebro.

Ønsker du og din familie en livstils ændring, så tilbyder vi personlig træning for din familie. 

Vi laver et træningsprogram hvor alle i familien bliver udfordret. Vi oplever at når man som familie beslutter sig for at ændre livstil, så er det nemmere at motivere sig selv og holde hinanden op på træningen og kosten.

Det giver en helt unikke følelse når man er færdig med træningen, vi gjorde det sammen! På den måde kan din familie blomstre på ny, få mere energi og i har noget i gør sammen. Familie træning giver anledning til mange sjove samtaler ved spisebordet, og bringe jer tættere sammen.