Vi hjælper dig med dine mål.

Personlig træning Holstebro

Har du brug for et skub til en sunder livstil?

Mød vores personlige træner.

Christian Bo Poulsen

Christian Bo fysioterapeut

Christian er uddannet fysioterapeut med specialisering i idrætsfysioterapi og arbejder til dagligt hos FysioDanmark Holstebro.Uddannet militær fysisktræner er sportstrainee fra Danmarks elite højskole. kursur i Kinesotape og akupunktur. 

Personlig træning.
Vægtløftning.
CrossFit.
Styrketræning.
 Bodybuilding.
Fitness.
Kostvejledning.

Professionel soldat.

Christian har i 7 år haft sin daglige gang i miltæret, hvor han stod for store dele af den fysiske træning af soldaterne. Det var også her han fandt den store passion for at undervise og lærer andre at træne og spise på en mere hensigtsmæssig måde.

Prestigefyldt idræts CV.

Christian har et CV som de fleste fysioterapeuter misunder. Han er fysisk træner hos Team Tvis Holstebro og Ikast-Brande Håndbold. Og har været hos Lemvig Håndbold, Holstebro Dragons, FC Midtjylland og holstebro svømmeklub.
 
Derudover er han medejer af PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro og står for alt koordinering af personlig træning og underviser i CrossFit og styrketræning.

“Jeg tror på at vi sammen kan gøre en forskel”

Træn med eksperter og nå dine mål.

Hvad vil du opnå?

Ændre din livstil idag.

Personlig træning holstebro

Kom godt igang med personlig træning.

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er en person som hjælper dig, via træning og kost så du opnår den krop du altid har drømt om. Han/hun laver kostprogrammer, giver motivation og laver skræddersyede træningsprogrammer med henblik på dit mål.

Vores personlige træner udvælge øvelser og et antal trænings dage som er realistisk for dig at nå, også selvom du i forvejen har en travl hverdag. 

Hvem skal jeg vælge?

Der er vigtig når du skal vælge din personlige træner at der er en god kemi og forståelse for dine mål. Derfor vil jeg gerne møde dig helt uforpligtet til en samtale hvor vi lærer hinanden bedre at kende, opsætter dine mål og en plan for hvordan vi når dem.

Ud fra samtalen finder vi frem til det forløb som passer bedst til dig og dine behov. 

“Personlig træner” er ikke en beskyttet titel, derfor er det vigtigt at du tager dig tid til at undersøge hvilke faglig baggrund din kommende personlige træner har.

Personlig træner med høj faglighed.

Vores dygtige personlig trænere har via kurser, erfaring og uddannelse en høj faglig viden som du trygt kan læne dig op af. Christian Bo er uddannet fysioterapeut med speciale i idræt. Jonas Green er uddannet personlig træner hos AT work og har en CPD diplom i kost planlægning.

I kraft af Christians uddannelse som fysioterapeut kan han også hjælpe dig af med skader og andre små skavanker via træningsøvelser og behandling.

Familie træning i Holstebro.

Ønsker du og din familie en livstils ændring, så tilbyder vi personlig træning for din familie. 

Vi laver et træningsprogram hvor alle i familien bliver udfordret. Vi oplever at når man som familie beslutter sig for at ændre livstil, så er det nemmere at motivere sig selv og holde hinanden op på træningen og kosten.

Det giver en helt unikke følelse når man er færdig med træningen, vi gjorde det sammen! På den måde kan din familie blomstre på ny, få mere energi og i har noget i gør sammen. Familie træning giver anledning til mange sjove samtaler ved spisebordet, og bringe jer tættere sammen.