Holdtræning i CrossFit Lageret i Holstebro

Program og holdplan i CrossFit lageret

Book dig på hold idag

Bliv en del af vores unikke fællesskab idag

Bliv medlem

Bliv medlem idag

CrossFit: er for alle, vores instruktører er altid opmærksomme på nye medlemmer eller besøgende. Vores styrke som et lille center er at alle bliver set. Vi gør er stor ære i at have en max antal deltagere på 16 på alle vores hold. Det gør vi for at fastholde den gode teknik, og at alle bliver set og for rettelser for at blive bedre til CrossFit, vægtløftning, styrkeløft eller hvad vi ellers laver.
Læs mere her: 

Gymnastics: er et hold vi kører en enkel gang om ugen, og er for dem som gerne vil forbedre deres gymnastiske skills. Nogle eksempel på gymnastiske øvelser kunne være, pull ups, armbøjninger, muscle ups og meget mere. På holdet starter vi altid ud med at strække vores muskler ud, efterfulgt at en opvarmning, som fører til at vi går i dybden med en større gymnastisk øvelse eller to.

Vægtløftning er ligeledes et hold som kører en gang om ugen. På holdet bliver der gået i dybden med de to olympiske løft: Snatch og Clean and Jerk. Uanset om man har lyst til at være med for at forbedre CrossFit, fodbold, håndbold eller noget helt andet, er alle velkommen. 
Læs mere her.

om CrossFit Lageret i Holstebro

Open box: er alle de tidspunkter hvor du er velkommen til at bruge CrossFit boxen til at lave CrossFit, hvad enten der er med nogle venner, eller for dig selv. Når der er CrossFit hold er CrossFit området som udgangspunkt forbeholdt hold deltagerne.

Lukkede hold: Er vores samarbejdspartner og virksomheder der typisk træner der. Det er virksomheds aftaler hvor man træner i en samlet gruppe, henover en aftalt periode med egen træner tilknyttet. Vi tager gerne virksomheds aftaler ind, så hvis du/i går med tanken om at prøve det, kontakt os for at hører mere.

IL. Fitnesslinje: Vi er utrolig stolte og glade for vores samarbejde med Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro. De bruger vores facilitere til deres tre ugentlige træninger.