Stærk !

17 nov

Jacob Beermann i PerformnaceLab og CrossFit Lageret i vestjylland / HolstebroJacob Beermann kursus i PerformanceLab og CrossFit Lageret i vestjylland, nærmere Holstebro. 

I sidste weekend blev der afholdt kursus af Jacob Beermann, i squat, bænkpress og dødløft.
Jacob Beerman er kendt for at have skrevet bogen “Stærk” udover bogen, afholder han kursus og har sin egen podcast.

Jacob afholdte hans maxer kursus 1. lørdag og kursus 2. søndag.

På han kursus i Holstebro var der 8 deltagere, som alle fik en masse feedback, tricks til at undervise og ikke mindst nye venskaber.

Fra Performancelab og CrossFit Lageret i Holstebro var der 3 atleter valgte at deltage, det var Jonas Toft (Træner i CrossFit) Mikael Nissen (instruktør på gymnastics holdet) og Mathias Brogaard athlete i fitness centeret.

Jacob er en utrolig dygtig underviser, der har styr på hans baggrunds viden omkring kroppens bevægelses mønster, biomekanik og de nyeste undersøgelser.

PeformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro, er meget taknemmelige for at Jacob havde valgt lige præcis vores lokaler til at afholde hans kursus i. Tusinde tak for en fed dag og alt held og lykke fremover til Jacob Beermann og de andre kursister, vi håber at se jer snart igen!

Klik forbi Jacobs Beermann hjemmeside for at læse mere om hvordan du selv kan opleve ham, på bog, podcast eller et kursus.

https://maxer.dk/