fbpx

Studierabat

Fri træning 24/7

Ikke adgang på hold
kr 200 Månedlig
  • Fri træning 24/7
  • Holdtræning
  • All inclusive

Holdtræning

Kun adgang på hold
kr 220 Månedlig
  • Fri træning 24/7
  • Holdtræning
  • All inclusive
Populær

Fri træning og hold

Adgang 24/7
kr 270 Månedlig
  • Fri træning 24/7
  • Holdtræning
  • All inclusive
All inclusive

Studierabat i Holstebro.

Studierabat i CrossFit Lageret

Studierabat i Holstebro, et godt tilbud til dig. 
Er du lige flyttet til byen på grund af uddannelse, arbejde eller noget helt andet, så vil vi rigtig gerne lærer dig bedre at kende. Vi er er trænings og CrossFit center i Holstebro, der tilbyder mange ugentlige hold, personlig træning og så har vi åbent 24/7, så du kan træne når du har lyst. 

Velkommen 24/7

Som studerende kender man ikke altid sit skema langt ud i fremtiden, derfor er det en unik mulighed for dig at kunne træne når du har tid og lyst. Hvis du vælger “fri træning døgnet rundt” får du en kode til døren, så du kan komme og gå som det passer dig.

Studierabat

Vi har alle været i samme situation som dig, og ved hvor vigtigt det er at vende hver en 25øre, specielt sidst på måneden hvor pengene kan være små. Derfor har vi valgt at give studerende en rigtig god rabat, så du istedet kan fokusere på sundere kost, en ekstra kaffe på baren, eller hvad du ellers kan finde på.
Se vores faste lave priser her.

Studierabat i Holstebro Velkommen til Crossfit og vægtløftnings hold, tilmeld dig her!

Et suverænt godt sted at træne CrossFit. Gode og engagerede coaches - og en super god stemning under holdtræningen! Jeg vil til enhver tid opfordre alle interesserede i at komme forbi og opleve stedet. Det er vanedannende

Johnni Uhrlund Jensen

Se de mange studierabater der er i Holstebro på denne liste som studiebyHolstebro har lavet.

Dit nye trænings fællesskab

I PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro er vi kendt for at have et godt sammenhold og fællesskab, hvor der er plads til alle. Uanset om du er nybegynder, øvede eller ekspert, så har vi et hold der passer til dig. 

Mød nye bekendtskaber gennem træning

Når man dyrker sport hvad endt det er CrossFit, fodbold eller noget helt tredje, så er det en rigtig god måde at komme ind i et fællesskab. Når man tager træningstøjet på, står på gulvet og laver squats, så er vi alle lige og i samme situation. 

Man ved man har givet sig selv 100% når man ligger på gulvet efter en sjov og hård træning, at alle andre der også ligger på jorden har det på sammen måde som en selv, og det giver automatisk et godt samtale emne.

Læs videre

nyheder du vil finde interessante

Dagens træning 12 april

Booty building 16 x 3 One leg hip thrusters  16 x 3 Tempo squats  16 x 3 Step back lunges  3 x 1 minuts planke

Dagens træning 11 april

“ANNIE” 50 – 40 – 30 – 20 – 10 Dobbel unders  Sit ups Go fornøjelse Dagens træning 11 april I dag er der endnu

Dagens træning 10 april

For tid:  Udfør 2 under af følgende 5 øvelser:  30 Walking lunges 30 Burpees 30 Hand release push ups 30 V-ups 30 Back extensions Dagens