Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $contetntstyle in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_carousel.php on line 2228 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $gdc in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_grid_tab.php on line 1477

Bliv bedre til squat, bænkpres og dødløft.

Styrkeløft i Holstebro

Styrkeløft i PerformanceLab Holstebro

Hvad du har brug for at vide om styrkeløft

Vil du have en bedre bænkpress, squat og dødløft så er styrkeløft helt sikkert noget for dig. Bliv en del af fællesskabet sammen med mange andre styrkeløftere i Holstebro. 

Flere af PerformanceLab og holstebro styrkesports udøvere træner dagligt på at forbedre de specifikke løft, og konkurrere både til DM, EM og VM, få tips og tricks af dem.

Mikael Nissen squatter i styrkeløft

Hvad er styrkeløft?

Styrkeløft eller powerlifting som det hedder på engelsk, er en konkurrence disciplin hvor man konkurrere i 3 forskellige øvelser. Øvelserne er: Squat, dødløft og bænkpres. Konkurrenceformen er en 3-kamp, hvor man løfter så mange kilo man kan på de 3 løft tilsammen. Udover 3-kamp findes der også enkelt løft i bænkpres.

styrkeløft konkurreres der på tværs af vægtklasserne igennem et pointsystem kaldet Wilks, som tager udgangspunkt i vægt og kilo. I Danmark er rekorten på Wilks-point 541, samt en total vægt på 750 kg spredt over de 3 øvelser: bænkpres, dødløft og squat.

Styrkeløft og vægtløftning er en meget anderledes måde at træne på i forhold til normal fitness og styrketræning, man løfter ofte meget få gange, men med tunge vægte. Dette gøres for, at øge styrken, og eksplosiviteten.

Bliv bedre til squat, dødløft og bænkpres. 

Der findes mange forskellige måder, at lave de forskellige løft på, men dem vil vi ikke komme næremere ind på her, da det er meget teknisk. Du kan selvfølgelig altid finde videoer på youtube, og her er et forslag til: squatdødløft og bænkpres.

Styrkeløft forveksles ofte med vægtløftning, men der er stor forskel. I vægtløftning hedder øvelserne man udføre: Snatch og Clean and jerk som er træk og stød øvelser og ekstremt teknisk krævende. Styrkeløft derimod er mere baseret på styrken (sjovt nok). Det kræver også en del teknik, men styrken er det bærende.

Vigtige spørgsmål

Ja styrkeløft er for alle. Alt du skal gøre er at booke en gratis prøvetime, så har du adgang til vores kvalitets udstyr.

Nej du behøver ikke medbringe udstyr, vi har alt hvad du skal bruge. Du skal sørge for at have et par indendørs sko, drikkedunk, træningstøj og eventuelt håndklæde hvis du vil tage et bad efter træning.

Alle har en gratis prøvetræning, og du har derfor mulighed for at finde ud af om styrkeløft er noget for dig.

Som udgangspunkt kan alle være med. Dog skal børn under 12år være i følgeskab af en voksen.

Prøv styrkeløft i Holstebro

Det koster ikke noget