Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woo-pensopay/classes/modules/woocommerce-pensopay-module.php on line 40 Mød vores dygtige trænere | Klar til at tage godt imod dig | Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $contetntstyle in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_carousel.php on line 2228 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $gdc in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_grid_tab.php on line 1477

Mød vores super seje instruktøre

Vi er Klar til at hjælpe dig!

Bliv undervist af de bedste

Mød trænerne

Coach Mikael Nissen på CrossFit holdet for herre i Holstebro

Mikael Nissen

Mikael er medindehaver af centret, uddannet CrossFit level 1 instruktør og har dyrket gymnastik i mere end 15 år. Han har en baggrund som tidligere landsholdsgymnast og artist i verdens største cirkus, Cirque Du Soleil. Til daglig er han efterskolelære og har stor erfaring i gymnastiske øvelser.

 

“Jeg finder stor glæde ved at videregive den erfaring, jeg har tilegnet mig gennem min aktive karriere. Glæden for mig er størst, når jeg ser andre få succesoplevelser, uanset om det er en nybegynder, der laver sin første armbøjning, eller en øvet, der laver sin første muscle up. Jeg nyder at danne rammerne og være en del af det fællesskab, der opstår, når man er aktiv både før, under og efter træning.”

Træner i CrossFit lageret Holstebro

Frederik Færgemann

Frederik er coach i centret og ses der på daglig basis. Frederik er til dagligt tømmer og arbejder i Randers. Han har mange års erfaring indenfor undervisning, og har selv træner som CrossFit konkurrence atlet i lang tid.

”Jeg bliver utrolig
glad, hver eneste dag, jeg møder vores fantastiske medlemmer som – gang på gang smadrer de workouts, jeg kaster efter dem. Jeg prøver hele tiden at udfordre
alle på holdet, selvom det er forskelligt niveau og forventninger, de kommer med både til dem selv og til os som coaches. Vi har mange medlemmer efterhånden,
og det er min opgave at motivere, anerkende og skabe en kanon stemning i lokalet. Og jeg nyder hvert sekund.”

Lennart Glanz - CrossFit træner i CrossFit Lageret Holstebro

Lennart Glanz

Lennart er husets fisker og en kæmpe ildsjæl i centeret.
Han er tidligere gymnast og har efterfølgende udviklet en stor passion indenfor CrossFit.
Lennart er uddannede CrossFit level 1, har CMS level 1 vægtløftningskursus og har flere års erfaring med CrossFit både som atlet og det at undervise.

”Jeg brænder for udvikling. – Udvikling af mig selv, mine omgivelser og mest af alt – udvikling
af andre mennesker! Fællesskab er fedt og kan flytte bjerge. Men samtidig er det fedt at se, når et individ går hele vejen. Derfor synes jeg, det er fedt at træne i Crossfit Lageret/Performance Lab, da der er plads til begge parter”.

Vægtløftnings konkurrence i Holstebro

Gustav Wang

Gustav er vores yngste mand i trænerteamet, men det gør ikke hans præstationer mindre. Med titler som Dansk og Nordisk Mester i Vægtløftning, har Gustav ydet de bedste præstationer. Han er også tidligere elitegymnast på landsholdsniveau, men er de seneste år gået all in på vægtløftning og CrossFit.

”Når folk er motiverede, opstår der et fantastisk fællesskab, det fællesskab giver mig lyst til at videregive min viden omkring vægtløftning. I undervisningen lægger jeg meget vægt på den tekniske udførelse af de forskellige løft. Det kan være alt fra at lære nye medlemmer fundamenterne i de forskellige løft til at se de små detaljer i løftet. Det er derfor ubetydeligt, om du er nybegynder eller øvet – Performance Lab og Crossfit Lageret har plads til alle!”

Mads - ny træner i CrossFit Lageret Holstebro

Mads Birk

Mads er i gang med at tage en bachelor i fysioterapi på VIA University College i Holstebro. Han er selv en dygtig CrossFit atlet og har flair for at undervise både når det gælder begynder og øvede CrossFittere.

“Jeg holder meget af at træne selv, men det at give min erfaring videre og hjælpe andre på vej til at blive en bedre atlet, står som noget helt særligt for mig. For mig handler det dog ikke blot om at gøre folk mere fitte, men også om at gøre folk til den bedste version af sig selv!”

Træner CrossFit Lageret i Holstebro Maren

Maren Bielefeldt

Maren er en ung pige med med enormt meget træningserfaring, og kender derfor både til CrossFit øvelserne, kroppen og anatomien bag. Maren ses på daglig basis i centeret og er særdeles dedikeret i forhold til træning og sundhed.

Jeg finder enormt stor glæde ved at få lov til at hjælpe andre med noget af det, jeg selv elsker allermest – nemlig træning. Det er noget helt særligt at opleve så mange forskellige mennesker blive en del af et unikt sammenhold, hvor mulighederne for udvikling nærmest er uendelige”.

 

Simon Frølund

Simon arbejder i militæret og bruger fritiden på crossfit. Begge ting går han op i med liv og sjæl. Crossfitdelen startede han på for to år siden, mens styrketræning har været en fast del, siden Simon var 16 år.

”Jeg synes, det er mega fedt at træne, men jeg synes, det er mindst lige så fedt at lære fra sig og dele min viden og erfaring med andre. At hjælpe andre med at finpudse teknikken eller starte helt far bunden med en ny øvelse, er underordnet. Målet er at hjælpe andre til at blive bedre end da de trådte ind ad døren en time tidligere. Det, der motiverer mig, er altså at forbedre andres fysik og skubbe deres fitness”.

CrossFit i Holstebro Mette Nissen

Mette Nissen

Mette er medindehaver af centeret og har dyrket gymnastik i mere end 20 år. Hun har derfor stor erfaring, som hun deler ud af på søndagsholdet. Derudover har Mette dyrket CrossFit i to år og har en baggrund som tidligere landsholdsgymnast hvor hun har vundet medaljer til DM, EM og VM og har været cirkusartist i verdens største cirkus, Cirque Du Soleil.

”For mig er det at undervise kilden til god energi. Når jeg ser medlemmer give den gas, så motiverer det mig til at blive en bedre coach. Jeg går meget op i, at medlemmerne lærer grundteknikken, så vi har et stærkt fundament at bygge på. Det giver stærke atleter. Det er altid en fornøjelse at være på Lageret, og jeg ser frem til hvert eneste hold.