Mød instruktørene

trænere

Bliv undervist af de bedste

Mød trænerne

CrossFit i Holstebro

Mikael Nissen

Mikael er medindehaver af centret, uddannet CrossFit level 1 instruktør og har dyrket gymnastik i mere end 15 år. Han har en baggrund som tidligere landsholdsgymnast og artist i verdens største cirkus, Cirque Du Soleil. Til daglig er han efterskolelære og har stor erfaring i gymnastiske øvelser.

 

“Jeg finder stor glæde ved at videregive den erfaring, jeg har tilegnet mig gennem min aktive karriere. Glæden for mig er størst, når jeg ser andre få succesoplevelser, uanset om det er en nybegynder, der laver sin første armbøjning, eller en øvet, der laver sin første muscle up. Jeg nyder at danne rammerne og være en del af det fællesskab, der opstår, når man er aktiv både før, under og efter træning.”

CrossFit Holstebro Jonas Toft er headcoach i CrossFit Lageret i Holstebro

Jonas Toft

Jonas er medindehaver af centret og ses der på daglig basis. Jonas er lærer på Idrætsefterskolen, Lægården, hvor han underviser i gymnastik og på fitnesslinjen. Jonas har gået til CrossFit i mere end tre år og har taget CrossFit-uddannelsen

”Jeg bliver utrolig
glad, hver eneste dag, jeg møder vores fantastiske medlemmer som – gang på gang smadrer de workouts, jeg kaster efter dem. Jeg prøver hele tiden at udfordre
alle på holdet, selvom det er forskelligt niveau og forventninger, de kommer med både til dem selv og til os som coaches. Vi har mange medlemmer efterhånden,
og det er min opgave at motivere, anerkende og skabe en kanon stemning i lokalet. Og jeg nyder hvert sekund.”

Lennart Glanz - CrossFit træner i CrossFit Lageret Holstebro

Lennart Glanz

Lennart er husets fisker og en kæmpe ildsjæl i centeret.
Han er tidligere gymnast og har efterfølgende udviklet en stor passion indenfor CrossFit.
Lennart er uddannede CrossFit level 1, har CMS level 1 vægtløftningskursus og har flere års erfaring med CrossFit både som atlet og det at undervise.

”Jeg brænder for udvikling. – Udvikling af mig selv, mine omgivelser og mest af alt – udvikling
af andre mennesker! Fællesskab er fedt og kan flytte bjerge. Men samtidig er det fedt at se, når et individ går hele vejen. Derfor synes jeg, det er fedt at træne i Crossfit Lageret/Performance Lab, da der er plads til begge parter”.

Vægtløftnings konkurrence i Holstebro

Gustav Wang

Gustav er vores yngste mand i trænerteamet, men det gør ikke hans præstationer mindre. Med titler som Dansk og Nordisk Mester i Vægtløftning, har Gustav ydet de bedste præstationer. Han er også tidligere elitegymnast på landsholdsniveau, men er de seneste år gået all in på vægtløftning og CrossFit.

”Når folk er motiverede, opstår der et fantastisk fællesskab, det fællesskab giver mig lyst til at videregive min viden omkring vægtløftning. I undervisningen lægger jeg meget vægt på den tekniske udførelse af de forskellige løft. Det kan være alt fra at lære nye medlemmer fundamenterne i de forskellige løft til at se de små detaljer i løftet. Det er derfor ubetydeligt, om du er nybegynder eller øvet – Performance Lab og Crossfit Lageret har plads til alle!”

Julie CrossFit i Holstebro

Julie Høj

Julie er uddannet militær fysisk træner på level III og har dyrket CrossFit i mere end seks år. Er du klar til en hård og særdeles dygtig og erfaren træner, så meld dig på tirsdagsholdet. Julie ses til daglig i centeret og er træner på vores to hold om tirsdagen.

”For mig er det at undervise kilden til god energi. Når jeg ser medlemmer give den gas, så motiverer det mig til at blive en bedre coach. Jeg går meget op i, at medlemmerne lærer grundteknikken, så vi har et stærkt fundament at bygge på. Det giver stærke atleter. Det er altid en fornøjelse at være på Lageret, og jeg ser frem til hvert eneste hold.

CrossFit begynder træner Mathilde Ø.

Mathilde Østergaard

Mathilde har en bachelor i idræt og kender derfor både til CrossFit øvelserne, kroppen og anatomien bag. Mathilde ses på daglig basis i centeret og er særdeles dedikeret i forhold til træning og sundhed. Mathilde træner Begynderholdet om torsdagen.

Jeg finder enormt stor glæde ved at få lov til at hjælpe andre med noget af det, jeg selv elsker allermest – nemlig træning. Det er noget helt særligt at opleve så mange forskellige mennesker blive en del af et unikt sammenhold, hvor mulighederne for udvikling nærmest er uendelige”.

Christian Bo fysioterapeut

Christian Bo Poulsen

Christian er medindehaver af centret. Han er uddannet fysioterapeut med bred erfaring inden for sport. Til daglig arbejder han hos FysioDanmark, TTH Holstebro og Ikast-Herning Håndbold som fysisk træner og fysioterapeut. Tidligere har Christian arbejdet for bl.a. Holstebro Svømmeclub, Holstebro Dragons samt militæret, hvor han var soldat og senere fysisk træner.

”Personlig træning handler for mig ikke kun om en hurtig sixpack eller opnå det perfekte billede til Instagram. For mig er det vigtigt med fysisk overskud i hverdagen, på arbejdet og hjemme hos familien. Med personlig træning får du en hjælpende hånd til en sund og stærk krop”.

Mads - ny træner i CrossFit Lageret Holstebro

Mads Birk

Mads er i gang med at tage en bachelor i fysioterapi på VIA University College i Holstebro. Han er selv en dygtig CrossFit atlet og har flair for at undervise både når det gælder begynder og øvede CrossFittere.

“Jeg holder meget af at træne selv, men det at give min erfaring videre og hjælpe andre på vej til at blive en bedre atlet, står som noget helt særligt for mig. For mig handler det dog ikke blot om at gøre folk mere fitte, men også om at gøre folk til den bedste version af sig selv!”

Anders Corydon - Træner CrossFit Lageret Holstebro

Anders Corydon

Anders Corydon er i gang med at tage en bachelor i fysioterapi på

VIA University College i Holstebro. Anders har tidligere været instruktør ved CrossFit Sønderborg men er på grund af studie rykket til Holstebro, hvor han er træner på begynderholdet hver torsdag fra 20-21. Anders er selv en dygtig CrossFit atlet, og har mange års erfaring med CrossFit. 

”Jeg elsker at lære fra mig. Det er fedt, når koden knækker og medlemmerne siger ting som: ”Det har jeg aldrig gjort før”, eller endnu bedre: ”Er det bare sådan, man gør!?” At få lov til at instruere i noget, som man selv ligger så stor en interesse og energi i, og så efterfølgende få den energi gengældt af medlemmerne, er det hele værd. For slet ikke at nævne det usammenlignelige fællesskab som Boxen danner rammerne for”.

CrossFit i Holstebro Mette Nissen

Mette Nissen

Mette er medindehaver af centeret og har dyrket gymnastik i mere end 20 år. Hun har derfor stor erfaring, som hun deler ud af på søndagsholdet. Derudover har Mette dyrket CrossFit i to år og har en baggrund som tidligere landsholdsgymnast hvor hun har vundet medaljer til DM, EM og VM og har været cirkusartist i verdens største cirkus, Cirque Du Soleil.

Simon Frølund

Simon arbejder i militæret og bruger fritiden på crossfit. Begge ting går han op i med liv og sjæl. Crossfitdelen startede han på for to år siden, mens styrketræning har været en fast del, siden Simon var 16 år.

”Jeg synes, det er mega fedt at træne, men jeg synes, det er mindst lige så fedt at lære fra sig og dele min viden og erfaring med andre. At hjælpe andre med at finpudse teknikken eller starte helt far bunden med en ny øvelse, er underordnet. Målet er at hjælpe andre til at blive bedre end da de trådte ind ad døren en time tidligere. Det, der motiverer mig, er altså at forbedre andres fysik og skubbe deres fitness”.