Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $contetntstyle in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_carousel.php on line 2228 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $gdc in /customers/a/2/9/performancelageret.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ht-mega-for-elementor/includes/widgets/htmega_post_grid_tab.php on line 1477

Vægtløftning i Holstebro

Bliv undervist af de bedste instuktører i byen.

Vægtløftningshold i Holstebro hver onsdag fra 18-19

Hvad du har brug for at vide om vægtløftning

Vi garantere dig en sjov og udfordrende træning, hvor du vil blive presset på det fysiske men også det tekniske. Indenfor vægtløftning er der mange små detaljer man kan justere på for at forbedre sine løft. 

Vores dygtige instruktør Gustav Wang står klar til at undervise dig, og sørge for at din teknik i snatch og clean and jerk bliver bedre og bedre. Vægtløftning forbedre din ekslosivitet og styrke i musklerne.

Hvad er vægtløftning?

Vægtløftning består af 2 løft, snatch og clean & jerk.

Snatch er et træk hvor man, med bred fatning ”trækker” stangen fra gulvet, og op over hovedet med strakte arme i ét løft. I snatch er det vigtigt, at man tør “kaste” sig ind under stangen, da man ofte ikke kan trække den højere end brystkassen, og så skal man forsøge, at gribe den i strakte arme over hovedet. Normalt gribes stangen i en dyb squat som stiller store krav til din smidighed.

Clean and Jerk Er et stød, hvor man med smal fatning, løfter vægtstangen op fra gulvet og direkte op foran på skulderne. Man griber stangen i en dyb squat, og laver så en front squat, til man står helt ret i kroppen. Herefter skal stangen stødes op over hovedet og gribes ofte med spredte ben, den ene foran den anden (split jerk).

Vægtløftning er en gammel sportsgren og har altid fundet sted på den ene eller anden måde. Sporten vægtløftning startede i 1800 tallet med, at være noget helt andet end det er i dag. Dengang brugte man kugler, faste vægte, kuglestænger og forskellige vægte og kugler med håndtag. Men i 1972 blev sporten så til det vi kender i dag.

vægtløftningshold hver onsdag fra 18-19

Vores dygtige instruktør Gustav Wang, guider dig trygt og sikkert igennem de olympiske vægtløftnings øvelser, så du føler dig godt tilpas. På vægtløftnings holdet er der stor fokus på teknikøvelser og indsatsområder. Der bliver gået ned i de små detaljer, som Gustav er meget dygtig til at spotte. Du vil blive rettet og få personlig vejledning, så du hurtigt fanger de små detaljer, og herved udvikler dig hurtigere.

Dansk mester, nordisk mester og landsholds vægtløfter.

På trods af hans kun 17 år har Gustav præsteret mere ind de fleste. Gustav er Dansk mester, nordisk mester og på landsholdet i vægtløftning. Han løfter for Holstebro Styrkesport og er Holstebros absolut bedste vægtløfter, i hans vægtklasse. Han løfter vægte som mange ældre og større atleter kun drømmer om. Gustav er en sød, dygtig og en hårdt arbejdene ung mand, prøv hans hold det vil du ikke fortryde! 

Vægtløftnings konkurrence i Holstebro

Vigtige spørgsmål

Ja vægtløftning er for alle, og man kan være med uanset niveau.

Nej du behøver ikke medbringe udstyr, vi har alt hvad du skal bruge. Du skal sørge for at have et par indendørs sko, drikkedunk, træningstøj eventuelt vægtløftningssko og håndklæde hvis du vil tage et bad efter træning.

Alle har en gratis prøvetræning, og du har derfor mulighed for at finde ud af om vægtløftning er noget for dig.

Som udgangspunkt kan alle være med på alle vores hold. Dog skal børn under 12år være i følgeskab af en voksen.

Prøv vægtløftning i PerformanceLab og CrossFit Lageret

Det koster ikke noget