fbpx

Gustav til vægtløftnings konkurrence i Ålborg

Vægtløftnings konkurrence

Ak jyden inviterede traditionstro til Ålborg cup. Det er en åben vægtløftnings konkurrence for senior, men hvor junior også er velkommen men deltagere på ligefod med seniorene. Og dette klarede Gustav til perfektion og løb med første pladsen i hans vægtklasse. 

Der var deltagere fra flere forskellige lande, som også ville prøve kræfter med vægtløftnings konkurrence i Danmark. 

Gustav vinder guld!

Med 6 løft hvoraf de 4 blev godkendt, kunne Gustav altså kalde sig vinder af Ålborg cup 2019. Gustav løftede 86kg i Snatch og 104kg i Clean and jerk, hvilket er lidt fra Gustavs egne forventninger, som var 88 i Snatch og 111kg i clean and jerk, men stadig en meget flot præstation.

Vil du vide mere om vægtløftning, Læs mere her. Ellers er du meget velkommen til at møde op på Gustav Wangs vægtløftnings hold hver onsdag fra 18-19.

Vægtløftnings konkurrence i Holstebro

Gustav er PerformanceLab & CrossFit Lagerets vægtløftnings specialist og underviser hver onsdag fra 18-19 på vores åbne vægtløftningshold hvor alle er velkommen. 

Gustavs tredje løft på hele 86kg fra Ålborg cup 2019.

Forberedelserne til nordisk mesterskab

For Gustav var konkurrencen blot en tester, hvor han lige skulle teste formen af inden de nordiske mesterskaber i vægtløftning som afholdes i Sverige fra den 15-17 November.

Gustav er allerede klar igen i kommende weekend, hvor han deltager i vægtløftnins konkurrencen Ålholm cup, som ligger i Hillerød.

Gustav Wang på bare 17 år har allerede en del store præstationer i sig, han er både dansk og nordisk mester og nu altså vinder af Ålborg cup, så altså favorit i hans vægtklasse, til de fleste nationale stævner han deltagere i.

Fra Gustav lyder der er stort tak til PerformanceLab & CrossFit Lageret og Holstebro Styrkesports hæppekor som var taget med til Ålborg for at støtte ham!