fbpx

Vægtløftningsholdet

Vægtløftningsholdet flyttet til onsdag.

Program ændring.

Vægtløftningsholdet er flyttet gældene fra d. 04/9 – 2019 til alle onsdage fra 18:00 – 19:00. 

Det betyder at der udgår et CrossFit hold om onsdagen, som normalt har kørt fra 18:00 – 19:00 til fordel for vores populære vægtløftningshold med Gustav Wang som træner.

Alle kan være med på vægtløftningsholdet.

Uanset om du er lille, store, tyk, tynd, gammel eller ung, så er der plads til dig på holdet. Gustav er en meget dygtig underviser, han har et øje for de små detaljer i de forskellige løft. Derudover udviser han stor passion for at lærer fra sig, og gøre det sjovt og attraktivt at komme på holdet. 

Træning på vægtløftningholdet.

På holdet lærer du at snatche og clean and jerke så effektivt som muligt. Det betyder i bund og grund at udvinde stor kraft med din krop, på et split sekund. Du vil opleve at du bliver stærkere, smidigere, får en bedre balance og bliver mere behændig med din krop. Du vil også opleve at der bliver nørdet i bittesmå detaljer, for at udfører et løft så effektiv som det kan lade sig gøre, i forhold til kropsbygning. 

 

 
Vægtløftningsholdet i Holstebro

Unik mulighed.

Det giver dig som har en travl weekend mulighed for at nå vægtløftningsholdet. Det giver også en fed mulighed for vores medlemmere som normalt er på onsdags CrossFit holdet. til at træne vægtløftning enten som erstatning. eller være på 17-18 holdet og tage vægtløftning efterfølgende. 

Gustav Wang vægtløftnings træner i PerformanceLab og CrossFit Lageret i Holstebro

Se denne fede video, som beskriver hvad vægtløftning i CrossFit Lageret Holstebro er. Her møder du også Gustav og nogle af medlemmerne fortæller om deres oplevelse med vægtløftning.

Travlhed på landsholdet

Gustav er en stor inspiration for vores medlemmere. Han har leveret sports præstationer, som rigtig mange unge og gamle drømmer om. På hans blot 17 år er han både: Jysk mester, Danmarksmester og Nordisk mester i diciplinen vægtløftning. 

Vægtløftning er en sportsgren hvor der konkurreres i “snatch” og Clean and jerk” Bliv klogere på vægtløftning her.

Travlhed på landsholdet.
 

På grund af landsholdet og de mange weekend samlinger der følger med dette, er det derfor ikke muligt for Gustav at have vægtløftning om lørdagen længere. Som han selv siger “jeg føler ikke jeg er der 100% når jeg kun kan være der hver 2´ lørdag. 

Netop dette kendetegner Gustav rigtig godt, han gør ikke noget halvhjertet.

Læs mere om vægtløftninslandsholdet her.

Læs videre

nyheder du vil finde interessante

Dagens træning 12 april

Booty building 16 x 3 One leg hip thrusters  16 x 3 Tempo squats  16 x 3 Step back lunges  3 x 1 minuts planke

Dagens træning 11 april

“ANNIE” 50 – 40 – 30 – 20 – 10 Dobbel unders  Sit ups Go fornøjelse Dagens træning 11 april I dag er der endnu

Dagens træning 10 april

For tid:  Udfør 2 under af følgende 5 øvelser:  30 Walking lunges 30 Burpees 30 Hand release push ups 30 V-ups 30 Back extensions Dagens